facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Zorbas Taverna

Zorbas Taverna

About

Grekisk taverna med mycket goda grekiska förrätter och grillrätter. Klassas som att vi har de godaste smakerna i hela Västmanland. Välkomna in att smaka.



"Ny Grekisk TavernaGrillbar & PizzeriaZORBA"
Address: Bergslagsvägen 98B, 731 11 Kolsva
Phone: 0221410111
City: Kolsva
Zip Code: 731 11



related searches: Zorbas taverna kolsva reviews, Restaurang Zorbas, Rest Zorba Varberg, Kolsva Pizzeria MENY, Gourmeten Kolsva
Reviews
God och vällagad mat, trevlig service och bemötande. Definitivt värd högsta betyg!
Bra service, gott lamm, men klyftpotatisen var typ kokt eller ugnsstekt. Inte friterad eller stekt, den var mjuk, gratängen var samma klyftpotatis fast med lite ost och en massa vitlök. Pommesen var däremot riktigt riktigt goda.
God trerätters middag. Bra service, prisvärt.
Mycket trevlig personal och miljö. Barnvänliga och god matMat: 5/5
Ägaren? kan jobba på sin charm, skönt sunkig inredning men ganska god hamburgertallrik.
Riktigt god mat och trevlig personal. Kan verkligen rekommenderas!
En genomresa i Kolvsa fick mig att besöka Zorba i brist på annat. Maten var lång över förväntan mot var resturangen gav sken av. Inredningen var sporadiskt och föråldrad vilket gav mig relativt låga förväntningar. Men glatt överraskad var dom tre rätterna vi tog in alla mycket bra! Bra råvaror och bra komponerat. Mycket nöjd! Visst kunde miljön kunna förbättras men med maten i fokus var vi alla mätta och belåtna
Godare mat än så här blir det knappast. Mysigt litet ställe där man kan sitta och äta med hela familjen en fredagkväll eller ta med maten hem till sig. Här finns det inga dåliga val, pizzorna, kötträtterna, det grekiska och övrigt håller världsklass. Personlig favorit är pizzan Horiatiki med grekisk lantkorv och rikligt med vitlökssås.
Besökte restaurangen för en tid sedan. Orimligt lång väntetid på maten, som visserligen var god, men i kombination med otrevligt bemötande av en ur personalen drar det ner betyget till en stjärna. Man har alltså en del att jobba på för att återupprätta förtroendet för min del.
Jättegod mat och utmärkt service. Rekommenderas.Mat: 5/5
Comment on this business

to add Zorbas Taverna map to your website;