facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Zvizzer Sverige

Zvizzer Sverige

About

Välkommen till ZviZZer Sverige
De nya ZVIZZER polerrondellerna är framtagna i samarbete med marknadsledande tillverkare av polermedel.
Uppnår de bästa resultaten för såväl grova, fina, och ultrafina polermedel som för vaxer.



"Bilvård i Malmö. sedan 1989. Vi erbjuder lackskydd, solfilm, rostskydd, rikt av bucklor och lackreparationer."
Address: Malmö
Phone: 070 2514442
City: Malmö


Opening Hours

Monday: 07:30 - 16:30
Tuesday: 07:30 - 16:30
Wednesday: 07:30 - 16:30
Thursday: 07:30 - 16:30
Friday: 07:00 - 15:30


related searches: Zvizzer sverige review, Zvizzer Graphene spray Coat, Bilvårdskemi, Bilvårdsprodukter proffs, Billiga bilvårdsprodukter
Similar places near
Autozon Autozon 5 km Lite oseriöst. Jag bokade en tid för att lämna min bil kl 14:00, ingen var där och fi...
Reviews
Har varit inne hos Ditec två gånger nu med min Volvo S60. Kristian och den övriga personalen är trevliga, uppriktiga och får mig att känna mig välkommen. Har också varit inne och fått se deras verkstad. Första gången fick jag bilen kemtvättad och lukt-sanerad, på andra besöket kom jag in akut efter att ha fått en missfärgning på ena baksätet. Efter att ha berättat för Kristian att vi stod inför utlandssemester, tog han åt sig bilen direkt och fick bort missfärgningen på ingen tid. Jag rekommenderar dem starkt. Och kommer säkert ta hjälp av dom igen i framtiden.
Mycket bra service och bemötande i kundmottagningen. Tack för ett fint utfört arbete!
Lämna in min v90 för lackskydd keramiskt, bilen blev som en helt ny bil mycket nöjdTjänst: Bilvaxning
Hade lite smårepor i lacken efter att ha tagit bort en intorkad fågelskit på ett mindre bra sätt. Efter en timmes polering av motorhuven var reporna borta och huven som ny!
Har alltid blivit väl bemött och varit nöjd med deras tjänster.
Riktigt nöjd med både bemötande och utfört arbete. Längtar nästan tills nästa gång man ska dit och få något fixat med lacken.
Jag anlitade Ditec på Cypressvägen i Malmö för montering av solfilm på bilen. I slutet av dagen fick jag ett sms att bilen var klar och jag kunde hämta den, det fanns fortfarande papper, verktyg samt sprayflaskor kvar i bilen efter att jag fik den utlämnad. När vi kom hem upptäckte vi en stor repa under fönstret på bakluckan av bilen, jag ringde Ditec och påpekade repan som har uppkommit hos dem men de blånekar. De påstår att deras interna kamerasystem har spelat in när bilen lämnade verkstaden och att det inte var någon repa då men de vill inte låta mig se det eftersom det inte stämmer. Dessutom är jag inte nöjd med solfilmen då det är et flertal luftbubblor i den. Anlita inte detta skitföretag, det kommar jag definitivt INTE att göra igen.
Kommer aldrig gå till ditec igen. Varit där 3 ggr på 2 år. Första gången ville jag tona rutorna på bilen. Då fick jag tillbaka bilen med en 30 cm lång grov repa på ett av mina fönster. Han hade försökt skära ut en bit direkt mot fönstret. Nästa bil jag ville tona rutorna på fuskade dem med också. Där hade dem skurit fel i solfilmen som skulle på ett av fönsterna. Istället för att göra om solfilmen så tog han en penna och målade på fönstret där det saknades solfilm. Det syntes ju såklart långa vägar. Kom ihåg att det kostar 3000kr att göra. Den tredje och absolut sista gången ville jag göra en ceramic ultra lack konservering. Får ett pris på 6000 när jag bokar tiden. Får betala 9200 när jag hämtar ut bilen och har en ny fin repa på bakre stötfångare. Skulle inte ens lämna en cykel till ditec igen.!!!
Anlitade Ditec för att dra på solfilmer inför bilsemester i Italien. Frågade specifikt om man skulle räkna med lite bubblor och fick beskedet att det var oacceptabelt. Någon enstaka kunde det bli men inte mer än så. Blev väldigt besviken när det fanns ett antal bubblor och även veck mitt på solfilmen. Rekommenderas ej.
Comment on this business

to add Zvizzer Sverige map to your website;