facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for A Food Market Grønland

A Food Market Grønland
"Asiatisk dagligvare på Grønland midt i Oslo. Vi har alt du trenger til det asiatiske kjøkken. Friske grønnsaker fra Asia leveres 2 ganger i uka. Velkommen"
Adresse: Lakkegata 3 , Oslo 0187, NO
Telefonnummer: 21 38 64 92
By: Oslo
Rute: Lakkegata 3
Postnummer: 0187


åpningstider

Mandag: 09:00-20:00
Tirsdag: 09:00-20:00
Onsdag: 09:00-20:00
Torsdag: 09:00-20:00
Fredag: 09:00-20:00
Lørdag: 09:00-20:00


relaterte søk: Afood Oslo, Asian Food Market Oslo, Å Food Market Porsgrunn, Å Market, Afood Import, Scanasia Oslo, Mooncake Oslo, Koreansk matbutikk Oslo
Anmeldelser
Vi har lenge vært stamkunder på denne butikken da de har utvalg av matvarer vi ikke får andre steder, men idag hadde vi en svært sjokkerende skrekkopplevelse. Vi bestiller 1 maki i disken for lunsj og venter på at den skal gjøres ferdig. Da det tar litt lang tid spør vi pent om når maten kommer og får beskjed om at den ikke engang er påbegynt. Fordi vi skal tilbake på kontoret ber vi pent om at vi kan få pengene tilbake og da klikker ekspeditøren fullstendig og nekter. Han beskylder oss for at vi skulle spurt ham om når maten blir ferdig! Han fortsetter å skjelle oss ut og oppfører seg ekstremt truende, ber oss holde kjeft og komme til ham, holde kjeft og komme til ham som en gal person og skriker som besatt til alles sjokk. Han skriker til oss om at vi må vente, vi må vente. Ingen andre stepper heller inn og tar ansvar for denne medarbeideren. Hans medarbeider på kjøkkenet sier at ingen skal snakke med sjefen. Først etter en stund får vi hjelp av en ung mann og får tak i sjefen som gir oss pengene tilbake og er generelt hyggelig, men sjefen forstår overhodet ikke problemet med oppførselen og unnskylder med "stor bestilling". Han lytter ikke og nærmest skyver oss ut av butikken for å unngå konflikt. Samtidig med at sjefen tar oss med til et rolig sted FORTSETTER kokken å skrike og lyve om at det er vi som roper på ham, uten at sjefen sier noe til ham. Det er ikke noe problem med å forstå at det er ventetid, men ingenting blir opplyst om. Det er overhodet ikke greit å skremme andre mennesker på den måten og det hadde vært MEGET lett å kommunisere dette og unngått en slik hendelse. Vi er ikke søppelkassen eller psykologen til A Food Market. Her har ikke en gang daglig leder autoritet til å håndtere sine ansatte og er utelukkende unnvikende. Styr laaaangt unna hvis du ikke vil risikere ustabile, ubehjelpelige og truende personell. Gå heller til en annen tilsvarende butikk.
Hadde et hyggelig besøk der denne uken. Personalet ytet god service å veiledet meg på en meget god måte. Det er vell ca 1000 m2 med bredt utvalg av produkter fra hele Sør-Øst Asia. Masse eksotiske dagligvarer samt frukt & grønt. Så dette er en stor butikk. Ferske grønnsaker fra asia blir flydd inn 2 ganger i uken. Så de er veldig ferske. Butikken var under mitt besøk ryddig og godt rengjort. De har ferskvaredisk med et godt utvalg av kjøtt fra lam, kylling, svin og storfe Det er en eget hjørne i butikken for ferske brødvarer. I tillegg så har de en varmmat-avdeling som tilbyr både sushi og varmretter på bestilling eller ferdig anrettet middager i kjøledisken. Anbefales
Dette var en butikk med det jeg bil kalle varer for spesielt interesserte, hvor man gjerne ikke tar hverdagshandlingen, men stikker innom når du har tid, og er nysgjerrig nok.
Ser ut som en asiatisk familie bedrift. Bra alternativ til store norske kjedet. Effektiv og god kundeservice. Og det er billig.
Spennende matvarer til konkurransedyktige priser.
Ålreit sted med en god blanding av kjente og ukjente varer som du gjerne ikke finner i vanlige dagligvarebutikker. De har også er lite utvalg av øl, som er kjekt for de som vil ha det.
Innvandrerbutikk. Bra utvalg og gode priser. De har en del uvanlige ting. Mange sjeldne frosne fisker. En del kø. Bare en kasse i drift.
Godt utvalg i asiatiske matvarer. Ryddig er det også her. En fornøyelse å handle her. Burde kanskje være tilgjengelig med toalett og håndvask da det er en liten sushi restaurant her.
Fint sted å handle matvarer, frukt og grønnsaker. Rimelig, litt trangt, men verdt turen
Fin asiatisk butikk mef et stort utvalg. Her får en kjøpt alt en trenger, nesten. Kjører en bil , så er parkering vanskelig. Parkeringshus rett ved.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler