facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for A-K maskiner Stjørdal

A-K maskiner Stjørdal

Info

A-K maskiner er importør og landsdekkende kjede som driver salg og service av anleggsmaskiner og traktorer og redskaper til landbruket.

Historie

A-K maskiner er største private og norskeide leverandører av maskiner og redskaper til landbruks- og anleggsbransjen. A-K maskiner er en del av Bertel O Steen Invest og representerer kjente merkevarer som New Holland, Case IH, Case CE, Amazone, Pöttinger, Multione, Duun med flere.



"Forhandler av New Holland, Case IH, Amazone, Igland, Reime, Pronar, Palax, Tanco, Sovema, MultiOne, Foss-Eik, Kärcher, Husqvarna, Mobil, Helly Hansen, Ifor Williams, Hisun og Aspen."
Adresse: Industriveien 2, 7502 Stjørdal, Norway
Telefonnummer: 74833300
on.k-a@ladrojts
By: Stjørdal
Rute: Industriveien 2
Postnummer: 7502


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: ak maskiner fannrem, ak maskiner gjøvik, ak maskiner steinkjer, ak maskiner stokke, ak maskiner avdelinger, ak maskiner bergen, ak maskiner grong, ak maskin førde
Nærliggende lignende selskaper
Eiksenteret Stjørdal Eiksenteret Stjørdal 927 meter Eiksenteret Stjørdal Åpninstider 0730-1530
Vollan Østre Vollan Østre 3 km Sodd og misjonspils, akevitt til kvelds.
Valstad Lille Valstad Lille 3 km Landbrukstjenester og salg av høy.
Anmeldelser
Leverte en snøfres i august pga lekkasje med beskjed om se hva som skyldes lekkasje og om det ble dekket av garanti. Hørte ikke en lyd på lang tid. Fant etter 2 mnd ut at de enda ikke hadde notert seg hva den var der for eller hvem sin det var. Etter ytterligere 1 mnd hadde de enda ikke notert hva som var feil på fresen. I dag, 4,5 mnd etter levering fikk jeg endelig høre at lekkasjen ikke kunne dekkes av garanti og at de heller ikke kunne love at de klarte å reparere en defekt simring... Vanskelig å skaffe del var det også. Greit nok at det ikke dekkes av garanti, men det tok 4,5 mnd å finne det ut. Flere lovnader om å ringe tilbake, se på den snart osv er ikke holdt. Nå har jeg en snøfres med lekkasje og 40cm snø. Skulle tro det var tid nok å levere en snøfres I august.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler