facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for A til B As

A til B As

Info

www.atilb.no

Historie

Vår forretningside er å være et bedre alternativ til dagens transport og budservicetilbud. Konseptet bygges på profesjonelle transportformer med vekt på serviceorienterte sjåfører, gjennomtenkte logistikk og kommunikasjonssystemer basert på våre oppdragsgiveres behov for transport.

Vi legger stor vekt på trivsel blant våre sjåfører, da vi mener det har betydning for å opprettholde en høy servicegrad. Som underleverandør vil vi, ved de fleste oppdrag, representere våre kunder. Det pålegger oss et særlig ansvar å være et element i kundens profil utad. Dette er derfor en sentral faktor i vår konseptuelle definisjon.

A til B har kontor i Fjordveien 3, sentralt på Høvik rett utenfor Oslo. Firmaet drives i dag av de samme tre som stiftet det i 1994. A til B er i dag representert i følgende byer: Oslo, Sandefjord, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen, Ålesund, Molde, Trondheim, Bodø, Bardufoss, Harstad og Tromsø.

Adresse: Fjordveien 3, 1363 Høvik
Telefonnummer: +47 67587700
By: Høvik
Rute: Fjordveien 3
Postnummer: 1363



relaterte søk: Å til B telefon, A til B bud, A TIL B Proff, AtB
Nærliggende lignende selskaper
Husøy Frakt As Husøy Frakt As 304 km Kjekk og imøtekommen, godt utført jobb
GCI Transport og bilpleie GCI Transport og bilpleie 304 km Vi utfører alt innen Transport. Vi utfører også andre tjenester som Bilpleie, Følgebi...
Anmeldelser
Koffert fra Norwegian skulle leveres mellom 19.00 og 22.00. 27 juni i Drammen. Ringte vakt telefonen 21.30 og de sa de var på vei. Nå er klokken 22.35 og ingen har kommet med kofferten som avtalt. Hva med å ringe å si at leveransen blir imorgen om det har kommet noe i veien. Dere kan ikke forvente folk holder seg oppe til midnatt!!!!
Møtte en av sjåførene på E6. Kjørte som en jævla idiot!!! Bra reklame for firmaet
Leverer ikke til avtalt tid og gir ingen beskjed om forsinkelser eller beklagelse i etterkant. Hold deg unna dette selskapet!!!!
Serviceminded og trivelig dispatcher. Kommer når de skal, leverer når de skal. Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler