facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Aarholt-Tunet Gjestegård

Adresse: Årholtveien 80 , Stokke 3160, NO
Telefonnummer: 33 33 90 96
By: Stokke
Rute: Årholtveien 80
Postnummer: 3160


Nærliggende lignende selskaper
Solli Gård Solli Gård 492 meter
Dinmesse Dinmesse 11 km
Anmeldelser
Det beste stedet på jord Hilsen Emilie 10 år 2022:PS Takk for at vi fikk komme kommer neste år også ha en fin sommerRom: 5/5
Meget dedikerte verter, fredelig og vennlig atmosfære, mange aktiviteter for alle, litt vintage livsstil, økologisk og miljøvennlig oppsett. Dårlig internett, men etter noen dager vil du forstå at dette er en fordel : Flott sted for familier som ønsker noe mindre kommersielle ferier.
Dette var en ferie utenom det vanlige. Oss foreldre ønsket kvalitetstid med barna, tid i naturen og tid for oss selv. Vi lærte så mye, hørte utrolige historier, vitser og masse sang som barna elsket. Det var deilig å la andre legge opp programmet og vi trengte bare følge etter. Vi traff nye venner store og små og laget en egen liten «by» der alle hjalp alle. Fantastisk. Svein & Ingfrid har bygd et livsverk. Full av historie og med kjærlighet. Vi anbefaler dette for alle småbarnsforeldre som ønsker en ferie med arbeid må jobbe litt som et verdifullt minne i livet.
Veldrevet Gjestebondegård som tilbyr leirskole, bondegårdsferie, ++ Dyrestell med sauer, høner, kaniner, marsvin. Mange flotte aktiviteter!
En ferie utenom det vanlige for hele familien. Kommer raskt i hvilepuls. Samtidig som det er masse aktiviteter, læring, lokalhistorie og kunnskap om matproduksjon. Anbefales.
jeg var her på leirskole for 1 uke siden og synes det var litt morsomt jeg syntest at det var litt kjedelig i fritiden.Rom: 1/5
Fantastisk sted med sjel, og med de mest genuine, elskverdige, kunnskapsrike og flinke folka. Bondegårdsferie og prepkurs anbefales!
Flott beliggenhet. Flinke og dedikerte folk som driver stedet. Gøy med mange dyr og veldig bra leirskole opplegg.
Bra opplegg for ungene, de koste seg. Er kaniner, høner og sauer der. Mobildekning og veldig bra Wifi dekning på hele gården.
Flott bondegårdsferie for store og små. Fin opplevelse med mye historikk og flott vertsskap. Aktiviteter for hele familien!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler