facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Aas Catering Og Selskapslokale As

Aas Catering Og Selskapslokale As

Info

Geir og Grete Håkensen har drevet Aas Catering og selskapslokale siden 2006 og er din totalleverandør for alle anledninger. Vi kan tilby høy kvalitet og ikke minst fleksibilitet i forhold til hva dere har behov for.

Historie

Geir og Grete Håkensen har drevet Aas Catering og selskapslokale siden 2006 og er din totalleverandør for alle anledninger. Vi kan tilby høy kvalitet og ikke minst fleksibilitet i forhold til hva dere har behov for.

Adresse: Skaugerudvegen 331, 2846 Reinsvoll
Telefonnummer: 92266240
By: Reinsvoll
Rute: Skaugerudvegen 331
Postnummer: 2846



relaterte søk: aas catering og selskapslokale as bøverbru, catering vestre toten, aas catering meny, ås kommunelokale vestre toten, ås kommunelokale catering, catering østre toten, aas cateringtjenester, ås selskapslokale
Anmeldelser
Veldig god mat!
Veldig god og bra mat. Hyggelig betjening. Anbefales.
Fantastisk god og flott mat og dessert.Hyggelige ansatte
Nydelig mat som alltid, synd det var siste søndag med dere. God jul og slapp av og kos dere i jula, det har dere fortjent.
Meget god mat og veldig trivelig betjening
Aas Catering Og Selskapslokale er et veldig flott beliggende og praktisk sted. Veldig god mat, og særlig kakene til kaffen var spesielt gode. Dyktige vertskap. Kan virkelig anbefales.
God mat og hyggelig personale. Anbefales.
Meget god mat og hyggelig betjening
FANTASTISK MAT, ikke dyrt og veldig hyggelig personale og sted!
Hyggelige folk, koselig stemning og veldig god mat!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Aas Catering Og Selskapslokale As.

Reinsvoll cateringfirma

åpningstider, plassering. Skaugerudvegen 331 reinsvoll restaurant kart bykart, satellitt visning. Aas Catering Og Selskapslokale As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Aas Catering Og Selskapslokale As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Aas Catering Og Selskapslokale As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler