facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Aaserud Racing Garage & Transport

Aaserud Racing Garage & Transport
"Porsche auto repair and servie"
Adresse: Kverndalslinna 294, 2750 Gran, Oppland, Norway
Telefonnummer: 90081464
By: Gran
Rute: Kverndalslinna 294
Postnummer: 2750


Anmeldelser
Det finnes ikke noe bedre sted i SoCal å ta med din Porsche for service eller reparasjon. Disse gutta kan tingene sine og det er uten tvil. Faren min og jeg har tatt bilene våre hit i over 25 år. Jeg bryr meg ikke om du har en Boxster, en perfekt restaurert '73 911S eller en Cup Car, dette er stedet å gå.
Utmerket opplevelse for oss. Veldig kunnskapsrik og vennlig team. Fant ut en kreativ måte å bytte oljeutskiller på vår 996 Carrera uten å måtte slippe motoren. Fanget oss opp på noe utsatt vedlikehold. Bilen går bra igjen. Takk Jeff, Steve og team!
Vært mekaniker siden 10 år gammel, bare å lære... bilen var useriøs. Tilbrakte 15 år i butikken min to dører ned fra AASE Motors... vi er fortsatt venner i dag. Hvorfor? Forfriskende å se ærlighet og integritet eksisterer fortsatt!!!
God service, ærlig arbeid og utmerket jobb alt sammen her. Veldig pålitelig Porsche-butikk.
Det beste stedet å ta Porsche med hendene ned. Ærlig, rettferdig og ekstremt hjelpsom. Stå på folkens uten tvil.
Utmerket hygiene fra ting, sakte men som forventet denne gangen i Am. Hva skjer med smilene? Takk, Md Santa Ana
Den beste mekanikken for meg de siste 30 årene
Flott sted!! Jeff er best!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Aaserud Racing Garage & Transport.

Gran bilservice

åpningstider, plassering. Kverndalslinna 294 kart bykart, satellitt visning. Aaserud Racing Garage & Transport adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Aaserud Racing Garage & Transport. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Aaserud Racing Garage & Transport med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler