facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Absolutt Forlag

Absolutt Forlag

Info

Forlagets hovedsatsing er nisjebøker innen forskjellige deler av kultursektoren. Alle titlene produseres av forlaget. På den måten kan forfattere og samarbeidspartnere følge tett på produksjonen fra manus til ferdig bok og lansering.

Historie

Fra idé til ferdig produkt:

Vi jobber strukturert og målrettet med avansert teksthåndtering og effektive prosesser, samtidig dyrkess lidenskapen vår for god design og typografi.

Med bakgrunn fra et av norges største forlag, Gyldendal Akademisk og norges største trykkeri, 07-gruppenn kjenner Bokbrekkeriet til de muligheter som finnes for å få produksjoner trygt og sikkert i mål. Derfor kan vi tilby nøyaktig og rask levering til en fornuftig pris.

Adresse: 2380 Brumunddal
Telefonnummer: +4793603414
By: Brumunddal
Postnummer: 2380



relaterte søk: Selvpublisering bok
Nærliggende lignende selskaper
Ringsaker Blad Ringsaker Blad 64 km Min lokal avis på papir og nett, god dekning av viktige saker. Dekker Ringsaker kommu...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler