facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for ACTIC Norge

ACTIC Norge

Info

Velkommen Til ACTIC Fredrikstad. Hos oss finner du alt du trenger for å komme i form og samtidig gjøre noe godt for kropp, sinn og sjel.

Historie

ACTIC er en treningskjede med lange tradisjoner. Med 220 000 medlemmer fordelt på 140 sentere i Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Østerrike, har vi alltid hatt fokus på effektiv og sikker styrketrening. I vårt abonnement er tilgang til svømmehall også inkludert i månedsprisen.

Vel møtt!

Adresse: Torsnesveien 12, 1630 Fredrikstad
Telefonnummer: 69384205
By: Fredrikstad
Rute: Torsnesveien 12
Postnummer: 1630


åpningstider

Mandag: 06:30 - 22:00
Tirsdag: 06:30 - 22:00
Onsdag: 06:30 - 22:00
Torsdag: 06:30 - 22:00
Fredag: 06:30 - 21:00
Lørdag: 08:00 - 17:00
Søndag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: Treningssenter Fredrikstad pris, Nytt treningssenter Fredrikstad, Treningssenter Fredrikstad sentrum, Actic Treningssenter, SKY Fitness Fredrikstad, Vip Actic, Actic Hamar pris, Actic Oslo
Anmeldelser
Ikke så stort men man har alt av utstyret man trenger for en bra økt. Plus får man samtidig tilgang til svømming og badstue. Veldig rent!
Supert med det man trenger av utstyr, trekker desverre ned på åpningstider
Hyggelig gym
Fantastisk senter!
Har det man trenger++samt tilgang til Svømmebasseng
Alt for lite og dårlig utvalg av treningsapparater.
Det er ganske litte, dårlig med apparater til mage og begn, og det er ett lite treningssenter. Veldig bra om du for eksempel bor i nærheten + at du får gratis inngang på svømme hallen :
Veldig hyggelig miljø men slitte treningsapparater drar ned helhetsinntrykket
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon ACTIC Norge.

Fredrikstad treningssenter

åpningstider, plassering. Torsnesveien 12 fredrikstad organisasjon kart bykart, satellitt visning. ACTIC Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på ACTIC Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om ACTIC Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler