Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for ACTIC Norge

ACTIC Norge

Info

Velkommen Til ACTIC Fredrikstad. Hos oss finner du alt du trenger for å komme i form og samtidig gjøre noe godt for kropp, sinn og sjel.

Historie

ACTIC er en treningskjede med lange tradisjoner. Med 220 000 medlemmer fordelt på 140 sentere i Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Østerrike, har vi alltid hatt fokus på effektiv og sikker styrketrening. I vårt abonnement er tilgang til svømmehall også inkludert i månedsprisen.

Vel møtt!

Adresse: Torsnesveien 12, 1630 Fredrikstad
Telefonnummer: 69384205
By: Fredrikstad
Rute: Torsnesveien 12
Postnummer: 1630


åpningstider
Mandag: 06:30 - 22:00
Tirsdag: 06:30 - 22:00
Onsdag: 06:30 - 22:00
Torsdag: 06:30 - 22:00
Fredag: 06:30 - 21:00
Lørdag: 08:00 - 17:00
Søndag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: Treningssenter Fredrikstad pris, Nytt treningssenter Fredrikstad, Treningssenter Fredrikstad sentrum, Actic Treningssenter, SKY Fitness Fredrikstad, Vip Actic, Actic Hamar pris, Actic Oslo
Google vurderinger
Og man svømming veldig tilgang man får trenger bra men plus man stort for ıkke badstue. Har samtidig alt en rent! utstyret til av økt. Så.
Av det ned supert desverre trenger med utstyr, man trekker på åpningstider.
Hyggelig gym.
Fantastisk senter!.
Trenger++samt til tilgang svømmebasseng man har det.
Treningsapparater. Dårlig av lite alt for utvalg og.
Bor ganske inngang for begn, treningssenter. Lite svømme nærheten + dårlig mage bra i at veldig får med er på og du gratis og du hallen er det det eksempel ett apparater litte, til om :.
Veldig treningsapparater slitte ned hyggelig men miljø drar helhetsinntrykket.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

ACTIC Norge

. Fredrikstad fredrikstad treningssenter åpningstider, plassering. Torsnesveien 12 fredrikstad organisasjon kart bykart, satellitt visning. ACTIC Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på ACTIC Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om ACTIC Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler