facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for ACTIC Norge

ACTIC Norge

Info

Actic passer for alle! På Actic trener alle typer mennesker, unge som gamle, utrente såvel som veltrente, og alle har et felles mål: å komme i bedre form!

Adresse: Idrettsvegen 39, 5210 Osøyro
Telefonnummer: 56 30 70 85
on.citca@so
By: Osøyro
Rute: Idrettsvegen 39
Postnummer: 5210


åpningstider

Mandag: 05:00 - 23:00
Tirsdag: 05:00 - 23:00
Onsdag: 05:00 - 23:00
Torsdag: 05:00 - 23:00
Fredag: 05:00 - 23:00
Lørdag: 05:00 - 23:00
Søndag: 05:00 - 23:00


relaterte søk: actic priser, actic alta, actic åpningstider, actic furuset, actic hønefoss, actic nordtvet, actic kundeservice, actic sandvika
Anmeldelser
Actic Os er et rimelig og greit senter som har alt du måtte trenge for en god treningsøkt, det være cardio eller med vekter. De har også en del gruppetimer, men krever utvidet medlemskap. Fordeler: Rimelig, eldre medlemsmasse, lite folk, hyggelig betjening og godt eldre miljø. Det blir mindre rot og støy med eldre, og ikke minst mindre venting på apparater. Det er noen grupper med yngre som trener der til enkelte tider, men man finner fort utav når det er. Kaffe servering i loungen. Ikke minst så får du tilgang til Osbadet med alle fasiliteter som basseng, terpapibad, boblebad og badstue = Ulemper: Litt lite utvalg av apparater, så få alternativer for de som liker det, i gjengjeld så har de noen sjeldne apparater for rygg, men mangler også noen klassikere ^^ Alt i alt meget fornøyd med mitt opphold her =
Eneste som trekker ned er at senteret ikke har barnevakt og jeg er avhengig av det for å kunne dra på trening. Nødt til å lange pauser på flere måneder pga dette :/ Ellers fornøyd med tilbudet på gruppetimer. Bra med joga og mulighet for å bruke bassenget i ukedagene. Kunne vært gøy med Zumba og Aerobic som før noe som ikke er på programmet for tiden.
De bryr seg ikke om de høye ungdommene som er under 13 bare tar de som er lave og som er 13. veldig dårlig
Hei, jeg var inne på actic og menst jeg trente er det folk som blikker meg å ler av meg når jeg trener, jeg begynte å få dårleg selvtillit og har ikke så mye lyst å gå actic lengre…
Nesten tomt treningssenter, personen i resepsjonen snakket i telefonen i over fem minutter uten å henvende seg med ett eneste ord til meg som ventet.Det er for dårlig kundeservice. Et ord om at han var litt opptatt, og om jeg kunne vente litt, hadde vært helt OK.
Ok,treningsenter. Litt gamle og utdaterte apparater. Betjeningen kunne ha vært litt hyggeligere og mer interessert i sine kunder,istedenfor og prate med hverandre ig "henge på pc'n". Itilegg burde de oppdatere hjemmesiden sin med reele åpningstider,ikke bare åpningstider for de med nøkkelkort.
Veldig gode treningsapparater og du får os badet inkludert i medlemskapet. Det som får minus eg garderobene di ser gammel og slitt ut..
Grei plassering m både basseng, idrettshall, kafé og trenings studio under samme tak.
Greit treningsrom, men litt dårlig luft til tider
Ingen personer bak disken, umulig å få kjøpt noe som helst
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon ACTIC Norge.

Osøyro offentlig svømmehall

åpningstider, plassering. Idrettsvegen 39 kart bykart, satellitt visning. ACTIC Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på ACTIC Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om ACTIC Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Osbadet KF Osbadet KF 6 meter Det er fenomenalt.De har absolutt alt. for store og små sjeler.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler