facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Active Geiranger

"Active Geiranger wants to give you an active holiday in Geiranger. We offer rentals of motorboats, kayaks, guided kayak trips and have fishing equipment for rent. We are located in the reception of Grande Hytteutleige and Camping. Grande is located 2 kilometers from the center of Geiranger. Join us for great experiences by the famous Geirangerfjord!"
Adresse: Grande, 6216 Stranda
Telefonnummer: +4770263068
By: Stranda
Rute: Grande
Postnummer: 6216



relaterte søk: geirangerfjord as, kajakkutleie geiranger, geiranger tourist information, ferge ålesund geiranger, geiranger aktiviteter, turistinformasjon geiranger, båtutleie geiranger, geiranger skageflå
Anmeldelser
Trivelig og serviceinnstilt betjening! Vi leide båt og fikk en opplevelse for livet!
Utrolig kajakk tur! Må prøves!
Vi er så glade for at vi leide en 3 timers kajakk og klarte å besøke Seven Sisters-fossen. Anbefaler opplevelsen fullt ut. Personalet er vennlig, fleksibelt, profesjonelt. Vi hadde ikke mye erfaring, aldri i den type kajakk leid her. Det var superlett å padle og styre med føttene. Trygg og stabil for nybegynnere.
Vi leide kajakken i 3 timer, og det var en flott opplevelse! De gir deg et kart over området og "reise" råd. Utmerket organisasjon, fagfolk, nye kajakker, upåklagelig service. Du kommer deg enkelt dit med en panoramisk to km gange fra Geiranger havn. rådet.
God erfaring! Vi leide en dobbel kajakk ca. 83 euro i 3 timer, den anbefalte tiden for å se alle fossene rolig.
Super vennlig personale, vakkert sted og en flott båt til leie i 3 timer til en rimelig pris. Vi hadde en fantastisk og uforglemmelig opplevelse, tusen takk! Det finnes ingen bedre måte å oppleve Geirangerfjorden på!
Vi gjorde en 2-3 timers guidet tur til de syv søstre med Santiago. Vi dro i begynnelsen av mai som en del av bryllupsreisen vår, så sesongen hadde så vidt startet, og derfor kunne vi få en privat omvisning med bare mannen min, meg selv og Santiago som guide! Det startet som en slags regnværsdag, men akkurat da vi kom ut på vannet åpnet himmelen seg og vi endte opp med at mesteparten av turen vår var solrik og vakker. Santiago var superhyggelig og samtalene vi hadde med ham og kunnskapen han delte med oss ​​gjorde at turen virket mye mindre krevende enn en rundtur på 8 mil! Kajakkoppsettene er ganske legitime, mer enn våre rolige rigger - men det er delvis nødvendig på grunn av havmiljøet. Når det er sagt, var vi superkomfortable i oppsettet vårt - vi bestemte oss for å gå med de to personene jeg fikk mannen min til å gjøre mye av jobben :D Santiago var super oppmerksomme og nøye med å ta alle bildene vi ønsket på telefonen vår. Vi tok med vanntette flytende poser for verdisakene våre - ikke sikker på om de gir dem, men vi foreslår at du tar dem med hvis du har dem. Vi bestilte halvparten på nettet gjennom nettsiden deres før vi dro fra USA - og betalte den andre halvparten på stedet på den lille campingplassen de har. Det kan være lurt å ta med penger for å gi tips til guidene dine også! Totalt sett vil vi absolutt anbefale Active Geiranger for en kajakktur!
Vennlig og hyggelig service. Kajakken vi leide var i veldig god stand. Planlegg 3t ikke sakte for de syv søstrene og frierfossene, det er verdt turen!
Utmerket service. Veldig vennlig og forsiktig når du setter deg opp for kajakkpadling. Jeg prøvde å padle dobbel kajakk, men partneren min følte seg syk rett i begynnelsen. De var snille nok til å gi meg full refusjon. Ville definitivt komme tilbake hit igjen.
Vi tok en 2-timers motorbåttur, som var nok tid til å se mye av fjorden! Utsikten fra vannet var veldig imponerende. Vi var ute på ettermiddagen og tilbrakte mesteparten av tiden helt alene på vannet, noe som gjorde turen enda mer spesiell. Personalet var veldig hyggelig - anbefales uten forbehold!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler