facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Active Hotel

Info

Active er et kurs og konferansesenter, selskapslokale & familiehotell. Vi har mulighet for konferanse og selskaper av alle slag opp til 150 gjester.

Active Hotel er et lite og hyggelig hotell på Nøtterøysiden av Tønsberg.

Ta kontakt for tilbud!

Historie

"Ikke bruk opp alle penga, hos oss betaler du bare for senga"! Og inkludert i senga, får du også trening i studio eller gruppetimer, bad, jacuzzi, sauna på Active Familiy som ligger vegg i vegg. Gratis parkering.

Active Hotel er bygget i 2006, fikk 19 nye rom i 2015 har nå 65 rom med 160 senger.

Active Hotell er et kurs og konferansesenter, selskapslokale & familiehotell. Vi har mulighet for konferanse og selskaper av alle slag opp til 150 gjester.

Active Hotel er et lite og hyggelig hotell på Nøtterøysiden av Tønsberg.

Ta kontakt med oss for tilbud & velkommen hit!

Adresse: Stalsbergveien 5, 3128 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: +47 33 34 59 10
on.letohevitca@tsop
By: Tønsberg
Rute: Stalsbergveien 5
Postnummer: 3128



relaterte søk: active hotel tønsberg frokost, quality hotel tønsberg, active family med badeland, hotell nøtterøy, active badeland åpningstider, overnatting tønsberg, hotell tønsberg, hotell sandefjord
Anmeldelser
Helt forferdelig bråkete sted stålbedrift ved siden av - de jobber visst på natt også og ikke en plass å sove på varme sommerdager. Ingen luft eller ventilasjon på rommet. Ok str på rommet, men badet er veldig lite. Hadde ikke tatt med spedbarn hit. Pluss for personalet - de er hyggelige :-
Koselig hotell beliggende 1 km fra brygga i Tønsberg i rolig og stille omgivelser. Hotellet tilbyr også innendørs badebasseng og treningsstudio inkludert i prisen. Parkering er gratis God frokost uten å være overdådig Det eneste som trekker ned at rommene ikke har kjøleskap/minibar. Noen av rommene er ikke større en en liten lugar, noe vi fikk da jeg bestilte online. Fikk heldigvis oppgradert til et større rom. Meget hyggelig og imøtekommende personale.
Dyrt og uten frokost. Standard på hotellet er ok , hvis du liker 90talls maritimt tema. De tar tilleggs betaling for nær sagt allt . på en knall varm sommerdag ble jeg fortalt att siden isbitene ble brukt opp så fort da orket ikke resepsjonisten å fylle på mer , for så å fortsette med mobilen sin.
Hotellet er helt ok med grei standard. Hyggelig betjening og god frokostbuffet. De reklamerer med at de er både og treningshotell. Det vil jeg si er å ta i litt. Alt dette ligger i et bygg ved siden av, så man må ut og gå litt. Det er heller ikke tilgjengelig så mye av dagen som jeg hadde forventet av et badelandhotell.
Dette er et fantastisk hotell på Nøtterøy med et eget treningssenter og badeland tilknyttet. I badeland kan de små leke seg og utfolde seg i egen sklie. Det er også gode muligheter til konferanser på hotellet. Hvor de har to forskjellige størrelser på konferanserommene. Personalet et alltid hyggelige og gjør sitt beste for at oppholdet skal bli det beste.
Var her en natt på familierom, vår voksne datter og hunden vår- en Golden retriever- var med. Rent og pent, men kanskje litt trangt. Vi koste oss likevel. Rolig og grei frokost, hyggelig betjening! Ekstra pluss at blir fikk bruke basseng/ treningssenter. Tok et herlig bad etter frokost , rundet av med badstue!
Hørte personene i naborommet prate,så det var ganske lytt. Men for 1 nattsovernatting med barn var det helt greit, men alikevel vil jeg velge ett annet overnattingssted neste gang. Frokosten var bra. Åpningstidene på badelandet stemte ikke med det som sto på nett, spurte derfor i resepsjon. Vi fikk ikke prøvd dette pga tidlig stengetid på Lørdag.
Det var god mat og gode rom, men alle ting man kan gjøre på hotellet kan være eller er litt ødelagte. Stolene i lobbyen og i 1. Etasje stakk meg litt i kroppen, men ellers helt greit.
Når det er 30 grader ute og man MÅ ha vinduet åpent grunnet manglende ventilasjon på hotellet, så er det veldig kjipt at de har en stålbedrift som nabo som jobber til kl 3 på natten. Ingen i resepsjonen valgte å ringe politiet selv om flere hadde klaget. Det er ganske rimelig her men allikevel synes jeg det er for lav standard på rommene. Ryggen er ferdig etter å ha sovet i en seng som er alt for myk. Veldig gammel fjærkonstruksjon i en billig seng. En ekstra stjerne fordi skattejakten var nytt for 3 åringen.
Rent og pent. God seng, og kjekk plassering av TV, rett over senga :-D Resepsjonist var imøtekommende og hyggelig, frokosten var upåklagelig, med ferskt brød og det meste man kan ønske seg. Kommer definitivt tilbake ved en annen anledning, og kan virkelig anbefales på det varmeste.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Active Hotel.

Tønsberg hotell

åpningstider, plassering. Stalsbergveien 5 kart bykart, satellitt visning. Active Hotel adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Active Hotel. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Active Hotel med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Tønsberg Gjestehavn Tønsberg Gjestehavn 764 meter Fin gjestehavn med kort vei til wc og dusj, som fremstår som relativt nytt. Plassene ...
Quality Hotel Tønsberg Quality Hotel Tønsberg 950 meter Bra hotell med gode senger, stor og deilig frokost og hyggelig personale! Ligger flot...
Wilhelmsen House Wilhelmsen House 2 km Nydelig sted, men skuffa over hvor lite de satser på glutenfritt. Mat og drikke: Kun...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler