facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for ACTS

Info

ACTS IS AN ORGANIZATION ESTABLISH TO PROMOTE ACTIVE CHRISTIANS WORKS THROUGH THE MEDIA; AS WELL AS CONNECT THEM WITH CHRISTIANS GLOBALLY, TO WORK AS ONE.

Adresse: Liankollen 14A, Søm, 4629 Kristiansand Sør, Vest-Agder, Norway
Telefonnummer: +4796998711
By: Kristiansand Sør
Rute: Liankollen 14A, Søm
Postnummer: 4629



relaterte søk: Sørveiv, Sørveiv program
Anmeldelser
Ganske idiotisk å ha åpent til 15:30 når mange jobber til kl 16, og i tillegg er stengt lørdager. Ikke lett å få ordnet et besøk når de stenger før jeg får mulighet til å komme meg dit.
Skolen varer fra kl 08.00 til 15.15+. Når skal man rekke å gå i banken? Det å ta fri fra skolen for å stikke i banken er jo tåpelig. Helt ærlig, hvor vanskelig kan det egentlig være å ha oppe en til to timer lengre?
Fikk ikke hjelp når jeg skulle låne penger til bolig, etter 13 år som kunde. Gikk over til en annen bank.
Jeg opplever veldig god service hver gang jeg er i kontakt med banken, enten via telefon, mail eller i skranken. Jeg har tidligere vært kunde i en annen bank, men jeg synes de jeg har møtt virkelig har ønsket å hjelpe meg, og klart det! Nettbanken er også oversiktlig og fin.
Dette bare pga av at de vil legge ned avdelingen i Rona. Det er mye mere lettvint å gå dit enn i byen. Og itillegg har banken tidenes overskudd.
Bra saksbehandlere, men elendig rente på innskudd !!
Oversatt av Google Guds bank Original God Bank
Oversatt av Google Super service Original Super service
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon ACTS.

Kristiansand sør den kristne kirke

åpningstider, plassering. Liankollen 14A, Søm kristiansand sør misjon kart bykart, satellitt visning. ACTS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på ACTS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om ACTS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Randesund misjonskirke Randesund misjonskirke 530 meter Fantastisk kirke!
God's Grace Kristiansand God's Grace Kristiansand 7 km Bienvenidos!! Nuestra pasión es Cristo, proclamar la soberanía de Dios y deleitarnos ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler