facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Adam og Eva Skole og Akademi

Adam og Eva Skole og Akademi

Info

Adam og Eva Skolen er Norges eldste private frisørskole og startet opp allerede i 1986. Ønsker du å utdanne deg som frisør, kan vi tilby en spennende utdannelse som gir deg en trygg jobb i fremtiden. Hos oss er du i jobb allerede etter 6 måneder.

Historie

Adam og Eva Skole og Akademi har nå utviklet seg til en helhetlig eliteutdanning innenfor frisørfaget, og leverer et høyt faglig samarbeid mellom grunnutdanning, læretid og videreutvikling. Skole og Akademi skal kontinuerlig kvalitetssikre det faglige nivået, og oppfattes som banebrytende i forhold til faget og dagens marked.

Adam og Eva Akademi er vår smeltedigel av kreativitet og en viktig kilde for utvikling i selskapet. Akademiet står også for de største fashion arrangementene, og blir ofte booket av de største norske designerne.

Adam og Eva skolen er i dag anerkjent i hele landet for høy kvalitet, dyktige elever og undervisningspersonell. Mange av dagens elitefrisører har sitt utspring fra skolen, som i over 30 år har markert seg som den grundigste og mest oppdaterte innfor frisørutdanning.

Adam og Eva frisør er i dag anerkjent i hele landet og internasjonalt for sin banebrytende posisjon i faget og motebildet i over 40 år. En stor del av de beste frisørene innlands og utlands har jobbet eller jobber for Adam og Eva.

Nysgjerrig på frisøryrke? Se www.skolen.adamogeva.no for mer informasjon.

Adresse: Tøyenbekken 21, 0188 Oslo
Telefonnummer: 23135090
By: Oslo
Rute: Tøyenbekken 21
Postnummer: 0188


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Anmeldelser
Meget bra frisør skole. Hvis det er noen som brenner for dette faget så er dette stedet. Her er det kontakter til flere innen yrket som sminke etc. Anbefalt og ta kontakt.
2 timer og 15 min tok det å få smurt blekemiddelet inn i etterveksten jeg skulle bleke. Hår og hodebunn var svært ødelagt etterpå, og sliter med ettervirkningene nå over 1 mnd etterpå. Jeg sparer til langt hår, men håret er så ødelagt etter denne behandlingen at det faller av i store dotter, så antakelig må jeg klippe av alt. Til sammen tok en enkel bleking av 3-4 cm ettervekst litt over 6 timer. Hadde jeg hatt anelse om at det skulle ta mer enn 2 timer bare å få smurt på bleking hadde jeg aldri gjort det. Og jeg har sittet mye modell for lærlinger og i frisørskoler før, samt hos Wella for blek og farge, og aldri vært i nærheten av at en lærling har brukt så mye tid. Og nå er håret mitt ødelagt, så jeg kommer ikke til å bruke Adam og Eva skolen igjen. Hadde håpet det skulle være litt bedre kvalitet.
Bra atmosfære med flinke og hyggelige mennesker!
Flinke lærere
Flinke lærlinger :
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Adam og Eva Skole og Akademi.

Oslo privatskole

åpningstider, plassering. Tøyenbekken 21 kart bykart, satellitt visning. Adam og Eva Skole og Akademi adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Adam og Eva Skole og Akademi. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Adam og Eva Skole og Akademi med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sonans Sonans 2 km Lærerne er kunnskapsfulle og kan mye om fagene sine. Noen av lærerne jeg hadde var ve...
Ryenberget skole Ryenberget skole 3 km Fin skole med godt miljø og små klasser
Nordic Coach & NLP Academy Nordic Coach & NLP Academy 3 km Norway's pioneer and leading provider of internationally accredited certifications in...
Bjørknes Privatskole Bjørknes Privatskole 3 km Rådgiverne, behandlingen du får… de er bare ute etter pengene dine. Noen av dem vet i...
Montessoriskolen Lyse FAU Montessoriskolen Lyse FAU 7 km Dyktige lærere som følger montessoripedagogikken.
Українська школа Українська школа "Кобзар" в м.Осло. Дошкільн... 9 km Українська школа "Кобзар" відкрита кожної другої неділі. Дошкільна група запрошує на ...
NTG Bærum NTG Bærum 10 km Ekstremt fattig skole, alle klasserommene er falleferdige og skapene er lagd av tynt ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler