facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for AdCare As

AdCare As

Info

I over ti år har adCARE vært leverandør av høykvalitets produkter til sykehus, sykehjem, bandasjister og privatpraktiserende spesialister.

Historie

Salg av Ultralyd og Urologisk utstyr

Adresse: Fjordveien 3, 1363 Høvik
Telefonnummer: 67533344
By: Høvik
Rute: Fjordveien 3
Postnummer: 1363


Anmeldelser
Jeg var med å kjøpe en avansert ultralydmaskin av Adcare, som fikk en skade på den ene proben. De fulgte kjapt opp og ordnet opp i skaden for meg. AdCare anbefales på det varmeste grunnet tipp topp service og oppfølging! Manuellterapeut Geir Talgø
Elendig oppfølging og kunderervice. Det er trist, for maskinene er gode.Neste maskin blir derfor ikke kjøpt via Ad Care.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon AdCare As.

Høvik medisinsk bedrift

åpningstider, plassering. Fjordveien 3 kart bykart, satellitt visning. AdCare As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på AdCare As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om AdCare As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Upviser Upviser 58 meter Urologi, Gynekologi, Plastikkkirurgi og Gastroenterologi.
HMS Bedriften SA HMS Bedriften SA 416 meter Vi tilbyr godkjent Bedriftshelsetjeneste / HMS tjenester / Miløyfyrtårn
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler