facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Adventure Hardanger

Adventure Hardanger

Info

Adventure Hardanger tilbyr det meste av aktiviteter som kan gjøres i fantastiske Hardanger -og omegn, og legger alt til rette for en uslåelig opplevelse.

Historie

Adventure Hardanger by Quality Hotel Vøringfoss. Noen smakebiter på vi kan tilby; Vannscooter i nydelige Hardangerfjorden, hundesledekjøring på Hardangervidda, guidet turer til Trolltunga, Kjeåsen og Vøringsfossen, stå på ski på Folgefonna sommerskisenter, rafting eller fly i vindtunnel på Voss, helikoptertur over Hardanger, besøke Hardangervidda Natursenter, være med på Ekspedisjon Amundsen, Hoppe i fallskjerm, hoppe i strikk, team building konkurranser, sykkelutleie, m.m.

Dette er en liten smakebit på hva vi kan tilby. Kontakt oss i dag så skal vi skreddersy et eventyr for deg og dine du garantert ikke har opplevd tidligere. Over 120 aktiviteter å velge mellom. Noe for alle.

”Rock´n roll spinn it without control”

Be amazed, it´s amazing.

Adventure Hardanger, your peak experience in Norway.

Adresse: Ostangvegen 6 A, 5783 Eidfjord I Hardanger, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 53674100
By: Eidfjord i Hardanger
Rute: Ostangvegen 6 A
Postnummer: 5783


åpningstider

Mandag: 09:00 - 21:00
Tirsdag: 09:00 - 21:00
Onsdag: 09:00 - 21:00
Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Søndag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: Best Adventures Eidfjord, Eidfjord Hardanger, Øvre Eidfjord, Fjell i Eidfjord, Skor i Eidfjord, Hardanger guide, Hardanger i juni, What to do in Hardanger
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler