facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Adventure Motorbike Rental Norway

Info

We give You opportunity to explore Norway on Adventure Motorbikes – Yamaha Super Tenere 1200 XTZ – and do it really as You want. Rent out motorbike with all touristic equipment You need. Tent, Sleeping bag, Towels, Camp kitchen, Lights and more.



"Salg av Motorsykkel nye og brukte sant kjøreutstyr og tilbehør."
Adresse:
Telefonnummer: +4746396728
By: Drammen



relaterte søk: Adventure motorcycle Norway, Fjord MC Rental
Nærliggende lignende selskaper
Normann Bilskade as Normann Bilskade as 6 km God service! Alltid blide og hyggelige, og gjør så godt de kan for å hjelpe.
SH-Tuning Norway As SH-Tuning Norway As 6 km Tuning firma som mapper og selger motorstyringer pluss trimme deler meget prisgunstig...
Toyota Financial Services Toyota Financial Services 6 km Kjempehyggelig mennesker
Anmeldelser
Innholdsrik og fin butikk. Veldig bra juletilbud på utstyr og ting
Glimrende kundeservice. Betjeningen med stor kunnskap om MC. Gode muligheter for prøvekjøring og ikke minst veldig hyggelig besøk i butikken.
Hyggelig personell som er flinke fagfolk, men de har litt stive priser på hjelp og som regel lang ventetid dersom du trenger hjelp i sesong. Det kan også tidvis ta lang tid å få kontakt på telefon.
Fint at de finnes og selger produktene de gjør, men delepriser og verksted er ekstremt dyrt. Ringte for pris for omlegging av dekk , ville ha 800 hvis jeg kom med løst hjul og påstod at dersom de skulle skru av/på sykkelen ville det koste 1400-2000 ekstra. Tok meg 2 minutter å ta av dekkverksted tok 50 for omlegg og jeg skrudde selv på igjen på 2 minutter. Tidligere sjekket jeg pris for reserve nøkkel noe de ville ha 450 for ufrest! Samme ufreste nøkkel 200 i Skien. CC lås og gravering tok 185 for ferdig frest kopinøkkel.
Super service og veldig hyggelig og dyktige folk her! Godt utvalg av mc, hjelmer, bekledning til damer og også sko i små str. Fikk anbefalt en mindre str i Dainese skinndressen og jeg angrer på at jeg ikke hørte på de . Også pleier de å ha demodager
Her har de mye av det du trenger dersom du kjører motorsykkel. I går kjøpte vi utstyrspakke til vår datter som er nybegynner. Vi fikk kjempegod service, og utvalget er stort. Vi handlet og prøvde til langt over stengetid. Kan godt anbefale Monsterbike til andre. Nå skal jeg ringe verkstedet og se om de er like flinke der. Har en veteran, Suzuki GS 750 E som trenger litt kjærlighet......
Hyggelig og flott service . Kjøp av smådeler som de hentet direkte fra importøren da de der var på lager.2km bortenfor. Kjøp av hjelm da de hadde godt tilbud. Handler suzuki deler derfra heretter .
Strålende service, de var fullbooket for service til juli, men så klarte de å fikse førstegangs service iløpet av en dag.
Andre gang jeg kjøper mc hos dem, Strålende service og hjelpsomme ansatte, wawwww...aldri opplevd slik. Applaus
Her for du hjelp på dagen. Eller i hvertfall i løpet av et par dager. Meget god service
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler