facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for ADVENTURE NORWAY

ADVENTURE NORWAY

Info

ADVENTURE NORWAY AS. We offer great rafting in southern Norway. Elk safari, kayaking, climbing. Fun for all the family

Historie

Adventure Norway offers great family adventures in a beautiful and tranquil setting on the banks of the Mandal river. Join us for a few hours trying rafting, climbing, abseiling, zipline, canoe tours, Elk and beaver safari, paintball or just take a forest walk and enjoy the peace. Bring a tent or stay in our huts and enjoy stepping back in time.

Adresse: 4536 Bjelland
Telefonnummer: +4748151854
ten.yawronerutnevda@newe
By: Bjelland
Postnummer: 4536


åpningstider

Mandag: 07:00 - 23:00
Tirsdag: 07:00 - 23:00
Onsdag: 07:00 - 23:00
Torsdag: 07:00 - 23:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 07:00 - 23:00
Søndag: 07:00 - 23:00


relaterte søk: adventure norway bjelland, adventures, adventure norsk, adventure film, adventure game, adventure movies, hesså paintball
Nærliggende lignende selskaper
Bjelland Bjelland 3 km Bjelland is a village in Marnardal municipality in Vest-Agder county, Norway. The vil...
Stall Midt gaard Stall Midt gaard 9 km Fint sted med mange dyr. Veldig hyggelig vertskap.
Anmeldelser
Fantastisk flott opplevelse for våre gutter og svigerdøtre med venner. Godt organisert. Sikkerhet først og passer for hele familien. Alt foregår i fantastiske naturskjønne omgivelser.
Utrolig herlig opplevelse! Dette passer for store og små. Det var første gang vi prøvde rafting, og det ga virkelig mersmak. Nydelig vær, hyggelig guide, og bra opplegg. Morsomt med leker utpå elva for å gjøre turen mer utfordrende og spennende. Satte veldig pris på at en av guidene tok bilder og sendte til oss. Underveis på turen stoppet vi ved et berg for å hoppe og bade. Veldig fornøyd!!
Dette var bare helt fantastisk flott. Kun en liten times kjøring fra Mandal. Her kan en rafte, klatre og rappelere,ta kanoturer ned vakre Mandalselva, ta kajakkurs og spille paintball.... De tilrettelegger også for firmaer. Vi var der med familien og skulle rafte. Flott å kunne samle familien på en slik naturopplevelse. Og godt å få et avbrekk fra en travel hverdag
Vi er en familie på seks som var på rafting, og hadde en helt fantastisk opplevelse. Barna var spente og hadde ikke raftet før, så denne elva var en fin start. Spesielt vil jeg trekke frem guiden som sørget for supert opplegg som føltes trygt og morsomt for alle. Anbefales!
Vi var totalt 6stk som var med på rafting med Adventure. Opplegget rundt rafting var god, informasjon og sikkerheten var godt ivaretatt. Instruktørene var livlig og lagde ekstra underholding og leker i de rolige partiene av elva. Kan anbefales!
For en fantastisk opplevelse! Topp service og topp opplevelser. Kan anbefale både rafting, SUP og via Ferrata her! Nydelig vær, nydelige folk og nydelig plass. Kommer tilbake neste år
Dårlig på kommunikasjon og snakker ikke godt norsk. Ble bare feil og rot alt i vår kommunikasjon, selv om jeg ga klar beskjed og gjorde avtale. I tillegg sendte han en for oss ukjent leverandør inn i våre lokaler i sommer som satte igjen masse varer som Adventure Norway skulle hente. De ble liggende der til leverandøren selv måtte komme å hente alle varene og ta de i retur. Vi hadde ikke avtalt noe lagring med Adventure Norway og han har heller ikke noen gang betalt for seg... På grunn av dårlig kommunikasjon og bare rot, blir det bunnkarakter fra meg inntil han tar kontakt og rydder opp i misforståelser. Anbefales ikke!
Koselig,rolig sted. Bra organisering av aktiviteter og gode instruktører.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler