facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Advokat Bakkevig As

Advokat Bakkevig As

Info

Advokat Bakkevig AS er en del av Advokatene i Lykkeberg og tilbyr solid kompetanse innen strafferett, foreldretvister, arve- og familierett og personskaderett. Tett og effektiv oppfølging av din sak, med vekt på å finne gode løsninger.

Historie

Besøk vår hjemmeside for mer informasjon http://www.advokatbakkevig.no



"Advokatene i Lykkeberg ble etablert i 1987.Vi bistår private og offentlige klienter med rådgivning, forhandlinger og prosedyre innenfor alle sentrale rettsområder. Vi leverer juridisk bistand basert på solid juridisk kompetanse og høy servicegrad. Vi legger stor vekt på å være faglig oppdatert og bidra til å finne gode løsninger i samarbeid med klientene."
Adresse: Lykkeberg 2, 1606 Fredrikstad
Telefonnummer: +4769367300
By: Fredrikstad
Rute: Lykkeberg 2
Postnummer: 1606


Nærliggende lignende selskaper
Advokatfirmaet Hohmann As Advokatfirmaet Hohmann As 542 meter Et nytt advokatfirma i Fredrikstad. Advokatfirmaet Hohmann har sine fagområder innen ...
Anmeldelser
Sjokkert !Jeg fikk ikke en gang forklart hva jeg trengte bistand til, før han avbrøt meg og sa «Dette er ikke en sak for oss, det ringer stup o ett her»og så la han på før jeg fikk sagt noe mer...Ikke akkurat god reklame..Jeg ringte et annet advokatfirma og fikk ypperlig service.
Høy kompetanse og god service. Advokater med engasjement.
Kort ventetid og dyktige advokater
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler