facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Advokat Jørgen Klaveness

Advokat Jørgen Klaveness

Info

Ring oss på telefon +47 21 39 60 70 eller send oss en e-post på [email protected].



"Dersom du ikke har mulighet å treffe oss på kontoret, tilbyr vi møte over Skype eller telefon. Vi tar saker over hele landet, og er fleksible.Advokatene har lang erfaring fra de fleste juridiske fagfelt. Vi har blant annet lang erfaring fra familierett, strafferett, utlendingsrett, arbeidsrett, sjørett, sivilprosess, trygderett, selskapsrett og mye annet. Vi er opptatt av å yte personlig service, gjøre en rask og god jobb, enkle og rimelige løsninger. Vi vil at du som klient skal føle deg godt ivaretatt. Vi snakker norsk, engelsk, svensk og tysk."
Adresse: Tuneveien 87, 1719 Sarpsborg, Norway
Telefonnummer: 21396070
By: Sarpsborg
Rute: Tuneveien 87
Postnummer: 1719


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00

Nærliggende lignende selskaper
Fru Justisia - din advokathjelp Fru Justisia - din advokathjelp 0 meter Dette er en dame jeg kan garantere har med seg hjerte i jobben. Ryddige gode forhold.
Advokathuset Justisia Advokathuset Justisia 25 meter Hos Advokathuset Justisia hjelper vi deg med dine juridiske spørsmål. Vi står for kva...
Snakk om BPA Snakk om BPA 635 meter Snakk om BPA er et gratis testverktøy som er utviklet for å bedre dialog mellom søker...
Anmeldelser
Tusen takk til Advokat Jørgen Klaveness for MEGET god hjelp i utkastelse sak av leietaker. Vanligvis tar sånne saker utrolig lang tid, men Klaveness fikset saken MEGET effektivt og raskt. Og på en meget god måte. Så er du/dere uheldige med deres leietaker er Klaveness rett mann å bruke. Tydelig en sympatisk, god advokat som viser at han har lang erfaring i sin jobb. Finnes ingen tvil om hvem jeg vil bruke igjen om nødvendig, men håper jo og trur en slipper det.
Jeg kan sterkt anbefale advokat Jørgen Klaveness som en meget dyktig, redelig og sympatisk advokat Jeg har benyttet advokat Klaveness ved flere anledninger og har ofte henvist mine egne kunder til han, og alle er svært fornøyd.
Tusen takk til advokat Anton Forssten for utrolig god bistand, rådgivning og engasjement. Veldig fornøyd og kan trygt anbefales videre!
Oversatt av Google En ekstremt intelligent mann! Ble virkelig tatt tilbake da vi besøkte Jørgen og fikk en sjanse til å få noen råd fra ham. Han er ikke bare en god advokat, men har også stor forretningsforståelse siden han selv delvis er forretningsmann. Det som virkelig overrasket meg var hans flytende engelsk og kunnskap om IT-verdenen. Så hvis noen har behov for ovennevnte, anbefales advokat Jørgen på det sterkeste. Original An extremely intelligent man! Was really taken a back when we visited Jørgen and got a chance to get some advice from him. He not only is a good lawyer but has a great understanding of business as well since he himself is partly a businessman. What really surprised me was his fluency in English and knowledge of the IT world. So if anyone is in need of the above, Advocate Jørgen is highy recommended.
Oversatt av Google Ca Original Ok
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler