facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Advokat Jørgen Sætrum

Advokat Jørgen Sætrum

Info

Etter åtte år i Stavanger, der jeg har jobbet i Kluge Advokatfirma og Stavanger tingrett, har jeg flyttet hjem til Bodø for å drive advokatvirksomhet.

Historie

Etter endte studier flyttet jeg i januar 2009 til Stavanger for å arbeide i Kluge Advokatfirma. Fra november 2010 til februar 2014 hadde jeg permisjon for å arbeide i Lofoten tingrett og Stavanger tingrett, først som dommerfullmektig og deretter som konstituert tingrettsdommer. Gjennom dette arbeidet har jeg spesialisert meg i arbeidsrett og fast eiendom, men har også utstrakt erfaring innen rettsområder som blant annet erstatningsrett, konkursrett, familierett, arverett, barnerett, strafferett, offentlige anskaffelser, generell kontraktsrett og menneskerettigheter.

Adresse: Sjøgata 27, 8006 Bodø, Norway
Telefonnummer: 97583616
By: Bodø
Rute: Sjøgata 27
Postnummer: 8006


Anmeldelser
Jo Steinsvik, tom ivan blomsø og co Dyktige folk. Hær får man god veiledning og hjelp.
Vafr i tingrettslokalet for å hente ut en skifteattest. Fikk ordnet dett av dyktig medarbeider En svært hyggelig opplevelse.
Her får du hjelp når du trenger en god advokat, meget bra!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Advokat Jørgen Sætrum.

Bodø advokat og advokatfirma

åpningstider, plassering. Sjøgata 27 kart bykart, satellitt visning. Advokat Jørgen Sætrum adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Advokat Jørgen Sætrum. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Advokat Jørgen Sætrum med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler