facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Advokatdirekte As

Info

http://advokatdirekte.no gir deg rådgivning og prosedyrebistand. Ta kontakt kostnadsfritt, så kan vi se hvordan vi best kan bistå deg!

Historie

Advokatdirekte AS holder til på Storo / Nydalen. Vårt advokatfirma har solid kompetanse innen de fleste av de sentrale rettslige områder, samt spesialkompetanse innen en rekke felt.

I møte med våre klienter legger vårt advokatfirma i Oslo alltid vekt på høy faglig kvalitet, tilgjengelighet og god service som juridisk og strategisk kompetansepartner. Vi er løsningsorienterte og søker å skape gode resultater og verdier for våre oppdragsgivere.



"Advokatdirekte AS har hovedkontor på Lillestrøm. Vi har også tilgang til kontor i Oslo, hvor mange av våre klienter fra mange år tilbake bor. Vi holdt før til i Oslo på Storo/Nydalen.Vårt advokatfirma har god kompetanse innen de fleste av de sentrale rettslige områder, samt spesialkompetanse innen en rekke felt.Vårt advokatfirma bistår privatpersoner og selskaper med rådgivning og prosedyrebistand.I møte med våre klienter legger vårt advokatfirma alltid vekt på høy faglig kvalitet, tilgjengelighet og god service som juridisk og strategisk kompetansepartner.Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!"
Adresse: Voldgata 38, 2000 Lillestrøm, Norway
Telefonnummer: +47 22222525
By: Lillestrøm
Rute: Voldgata 38
Postnummer: 2000


åpningstider

Mandag: 08:00 - 20:00
Tirsdag: 08:00 - 20:00
Onsdag: 08:00 - 20:00
Torsdag: 08:00 - 20:00
Fredag: 08:00 - 20:00


relaterte søk: Advokat Lillestrøm
Nærliggende lignende selskaper
Advokatfirmaet Økland & Co DA Advokatfirmaet Økland & Co DA 132 meter Stive times priser og mye prat
Advokatfirmaet Halvorsen & Co As Advokatfirmaet Halvorsen & Co As 212 meter Meget misfornøyd! Jeg henvendte meg til en advokat i eiendomssak ang. et trehus med 3...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler