facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Advokatfirmaet Mejdell Jakobsen

Advokatfirmaet Mejdell Jakobsen

Info

Advokatfirmaet Mejdell Jakobsen er et lite, men effektivt miljø som tilbyr deg kvalitet levert innen avtalt tid.



"Advokat Jørn Mejdell Jakobsen har bred erfaring innen arbeidsrett, virksomhetsveiledning og strafferett. Kontoret håndterer også saker innen arv, fremtidsfullmakter, avtalerett, barnerett og barnevern.Kontoret har et uttalt mål om å være din dyktige samarbeidspartner og levere kvalitet innen klare etiske rammer, og til en pris som ligger langt under Oslo-baserte advokatfirmaer innen samme sakstype.Velkommen til en hyggelig prat i trygge omgivelser."
Adresse: Røde Kors veien 4, 2208 Kongsvinger
Telefonnummer: 99207782
on.jmja@nroj
By: Kongsvinger
Rute: Røde Kors veien 4
Postnummer: 2208


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Anmeldelser
Nøyaktig, pålitelig og dyktig advokat som man kan stole på, lære av og være sikker på at saken skal bli behandlet riktig og effektivt.
Profesjonell og rask. Imponerende evne til å forstå saken selv fra min ubalanserte og følelsesladete fremstilling. Fordi jeg ALDRI hadde opplevd å bli utsatt for noe lignende tidligere, var jeg også psykisk påvirket. Mejdell Jakobsens måte å lytte og snakke gjorde at jeg følte at jeg var i trygge hender. Jeg vil gi advokatfirmaet Mejdell Jakobsen min aller beste anbefaling.
Meget dyktige, kunnskapsrike og profesjonelle mennesker som hjelper deg med sin erfaring til det du måtte trenge og ønske til det bedre.
Bistand i forbindelse med førerrett på kjøretøy. Utelukkende positiv opplevelse. Svært godt tatt i mot og ble overrasket over hvor mye kunnskap Mejdell- Jacobsen hadde innen området jeg hadde behov for bistand. Tok til sammenlikning for noen mnd tilbake kontakt med en annen advokat jeg valgte å ikke rådføre meg med nettopp pga mangelen på dette - til tross for at firmaet reklamerte for å ha det som spesialfelt. Det hørtes for meg ut at hun manglet kunnskap om ting som burde være relevant i min sak, noe jeg følte lite betryggende for at jeg skulle komme best mulig ut av min situasjon. Mejdell- Jacobsen har til motsetning vist seg å ha et annet kunnskapsnivå om nettopp det jeg trenger hjelp til, noe jeg anser som avgjørende for at jeg skal komme best mulig ut av det. Anbefales!
Stedet er lett tilgjengelig. Vi ble hyggelig tatt i mot da vi kom. Advokatfirmaet v/Mari Sveen opplevdes som svært imøtekommende og servicevennlig. Behandlingstiden var ikke lenger enn forventet. Vi fikk god hjelp og følte oss hele tiden trygge og godt ivaretatt.
Stødig, tillitsfull og faglig bistand er gode stikkord som beskriver vår opplevelse av støtten fra advokatfirmaet i to saker. Om jeg trenger bistand senere er det mitt naturlige valg. Anbefales på det varmeste. Hilsen Marianne Birkeland
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler