facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for AEKO Eiendomsutvikling

AEKO Eiendomsutvikling

Info

AEKO Eiendomsutvikling utvikler nøkkelferdige boliger og står for den totale gjennomføringen fra tomtekjøp og prosjektering til bygging og overlevering.

Historie

AEKO Eiendomsutvikling AS er et eiendomsselskap som har spesialisert seg på utvikling og salg av boliger.
Vi har drevet med eiendomsutvikling siden 2009 og har oppført og solgt en rekke familieboliger i satsningsområdet vårt, som primært omfatter Oslo og Akershus.

Vi utvikler nøkkelferdige boliger, og våre prosjektledere følger prosessen fra start til slutt, inkludert eiendomskjøp, prosjektering, markedsføring, salg, bygging, og overlevering til kundene.

Vi benytter kun leverandører som vi kjenner godt og som vi vet leverer høy kvalitet til avtalt tid. Vi benytter også alltid lokale eiendomsmeglere som kjenner lokalmarkedene godt.

Vårt mål og vår visjon er å utvikle gode og miljøvennlige boliger som tilfredsstiller de strengeste myndighetskrav på attraktive og sentrale eiendommer. Våre kunder skal oppleve en trygg bolighandel med kvalitet i alle ledd.

Eierskap
AEKO Gruppen AS er morselskapet i AEKO-konsernet, som også omfatter datterselskapene AEKO Eiendomsutvikling AS og AEKO Boligutleie AS.

AEKO-konsernet har sterk økonomi, og selskapenes styre og ledelse har flere tiårs kollektiv erfaring innenfor eiendomsutvikling, prosjektledelse, eiendomsmegling, utleie og finans. Selskapet ble etablert av to brødre som startet med eiendomsutvikling sammen, Arne Erik og Knut Olav – derav navnet AEKO.

Samfunnsanvar
For oss i AEKO-konsernet er det viktig å gi tilbake til lokalsamfunnene hvor vi bygger boliger. Dette gjør vi både ved å bevisst benytte lokale underleverandører og dermed bidra til å sikre lokale arbeidsplasser, men også ved å sponse idrettslag og bidra til et aktivt liv og en sunn hverdag for barn og unge i disse lokalmiljøene.

Vår oppgave

Å utvikle gode og miljøvennlige boliger som tilfredsstiller de strengeste myndighetskrav på attraktive og sentrale eiendommer. Våre kunder skal oppleve en trygg bolighandel med kvalitet i alle ledd.

Produkter

- Utvikling og salg av boliger
- Kjøp av tomter
- Boligutleie

Adresse: Kolbotnveien 38, 1410 Oppegård
Telefonnummer: 91 20 10 40
By: Oppegård
Rute: Kolbotnveien 38
Postnummer: 1410



relaterte søk: AEKO Veslefrikk, AEKO Gruppen
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler