facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Aelektriker As

Aelektriker As

Info

Aelektriker AS tilbyr framtidsrettede elektroinstallasjoner, og har stort fokus på energisparing og miljøet. Vi kan tilby prosjektering og utførelse av elektroinstallasjoner innenfor alle kategorier i Namdal og omegn.



"Aelektriker AS tilbyr framtidsrettede elektroinstallasjoner, og har stort fokus på energisparing og miljøet. Vi kan tilby prosjektering og utførelse av elektroinstallasjoner innenfor alle kategorier i Namdal og omegn.Vi er sertifisert til DNV ihht Nek 405 for el-kontroll bolig, næring og Landbruk. Vi har også sertifisering hos DNV på elektrotermografering ihht Nek 405 og fg kontroll.Vi bistår også i oppbygging av internkontrollsystemer for din bedrift ved behov.Vi har sentralgodkjenning og sertifisert på brannalarmanlegg.Vi er stolt medlem av #elfag som er Norges markedsledende elektrikerkjede."
Adresse: Th. Sommerschields gt 5, 7800 Namsos
Telefonnummer: 97476099
By: Namsos
Rute: Th. Sommerschields gt 5
Postnummer: 7800



relaterte søk: Elektriker Namsos
Nærliggende lignende selskaper
Eltric As Eltric As 569 meter Trivelige folk med sterk og bred kunnskap om faget. Anbefales.
Namdal Elektro Namdal Elektro 2 km Her har jeg fått god hjelp i mange år sist med kjøp av hjemmelader for elbil .
ELmidt AS ELmidt AS 3 km Mye forvirring og korreksjoner knyttet til arbeidet utført av dette selskapet. En sto...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler