facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Agapes Hjerterom

Agapes Hjerterom

Info

Ønsker du en endring i ditt liv? Velg å ta kontakt så er du allerede på vei til dine endringer! Jeg tar samtaler både i Fredrikstad og Halden.

Historie

Hei kjære du!
Så fint at du besøker siden min. Jeg håper den kan være til hjelp og inspirasjon for nettopp deg.
Min høyeste intensjon i livet er å hjelpe andre mennesker.
Bringe lys til de som opplever at det er mørkt, bringe balanse til de som kjenner på ubalanse. Bringe glede inn i livet til de som føler livet trist og leit.
Gi verktøy til de som ikke er så glad i seg selv og som trenger å jobbe med selvkjærligheten. Lære bort verktøy for mer indre ro og tilstedeværelse.

I dagens prestasjons samfunn møter jeg mange sjeler som føler de har mistet seg selv i sin søken etter materiell lykke, prestasjonsjag og "likes", og som trenger hjelp til finne tilbake til de viktige verdiene i livet. Når verdiene dine igjen blir klare vil de være førende for dine handlinger. Hvordan vil det være for deg å leve i tråd med dine verdier? Hvor vil det bringe deg?

Jeg har verktøykassa full og kan hjelpe deg med det du trenger. Det du må gjøre er å velge å ta i bruk verktøyene, velge å ta gode valg for deg, velge å bryte de mønstrene som hittil ikke har gjort deg så godt. Jeg mener at alle mennesker har de ressurser de trenger for å håndtere alle mulige situasjoner i livet. Jeg kan hjelpe deg med å hente frem dine ressurser.

Jeg er utdannet NLP Coach fra Ethos Academy AS som er en av få DNCF godkjent skoler i Norge. Tidligere er jeg utdannet sykepleier og har videreutdanning innen ledelse og HMS. De siste 6 årene har jeg jobbet som HMS Rådgiver og coach for en anerkjent bedriftshelsetjeneste i Østfold. Jeg har spesialisert meg på psykososialt og organisatorisk arbeidsmiljø. I min jobb har jeg truffet mange med helseproblemer og andre utfordringer i livet. Jeg har jobbet med ledere, konfliktsaker og trivselsprosesser i arbeidsmiljøer. Jeg elsker å undervise og jobbe sammen med mennesker. Jeg jobber fra hjertet og vil at du skal føle deg ivaretatt i møte med meg.

Jeg har hatt over 1000 timer med coacing de siste 3 årene.

Jeg har tidligere jobbet meg syk og vært ute av arbeidslivet et helt år med depresjon og utbrenthets symptomer. (2010). Jeg har måtte lære og velge å benytte verktøy for å endre kurs i eget liv. Jeg er uendelig takknemlig for de verktøy jeg har i dag og jeg deler gjerne med deg.

Jeg tilbyr tjenester innen Core NLP coaching, leder coaching, helse coaching og relasjons coaching.

Jeg er under utdanning som Medium hos FaithCure, det kjente svenske medium Lena Ranehag. Jeg vil etterhvert tilby spirituelle tjenester som reading og mediumskap.


På min FB side vil jeg legge ut refleksjoner, visdomsord, videoer, verktøy og kort. Jeg ønsker også å bidra til mer åpenhet om vår mentale helse og at den av og til trenger en service. Jeg ønsker å formidle verktøy og kunnskap til de som ønsker en endring i sitt liv. Jeg vil på denne siden dele erfaringer og læringer også håper jeg det vil være til hjelp for mange.

Ønsker du en coach samtale med meg så ta kontakt med meg så finner vi en tid.

I lys og kjærlighet Hege

Adresse: Båtveien 8, 1792 Tistedal, Ostfold, Norway
Telefonnummer: 46980616
By: Tistedal
Rute: Båtveien 8
Postnummer: 1792


åpningstider

Mandag: 08:00 - 20:00
Tirsdag: 08:00 - 20:00
Onsdag: 08:00 - 20:00
Torsdag: 08:00 - 20:00
Fredag: 08:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 20:00
Søndag: 09:00 - 20:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Agapes Hjerterom.

Tistedal personlig veileder

åpningstider, plassering. Båtveien 8 tistedal alternativ og holistisk helse kart bykart, satellitt visning. Agapes Hjerterom adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Agapes Hjerterom. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Agapes Hjerterom med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler