facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Agder Marina as

Info

Agder Marina AS holder til innerst i Klekkervika på Gjeving. Vi har mer enn 35 års erfaring med marinadrift, opplag, verksted og salg av båt og motor.

Historie

Agder Marina AS holder til innerst i Klekkervika på Gjeving. Vi har 35 års erfaring med marinadrift og har spesialisert oss på opplagstjenester, verkstedtjenester og salg av båt og motor. Kanskje du finner din neste båt og motor hos oss?

Vi har åpent hele året og tilbyr turister så vel som fastboende alt de måtte trenge til båtholdet. I tillegg tilbyr vi parkering for både båt og bil, døgnåpen pumpestasjon for bensin og diesel, dagligvarer og kioskvarer. På sommerstid har vi også bakeriutsalg hvor du finner rykende ferske brød, rundstykker, boller og kaker.

Agder Marina AS forhandler kvalitetsbåter til ethvert bruk. Vi selger fritidsbåter, helårsbåter, familiebåter, dykkerbåter, joller og så videre. Vi vektlegger å veilede kunden til å ta kvalifiserte valg ved kjøp av båt. Vår erfaring og kompetanse sikrer at du som båtkjøper finner en båt du blir fornøyd med – og som tilfredsstiller de behovene og forventningene du har til din nye båt.

Mercury og MerCruiser har lenge vært industriledende i ren, stillegående, drivstoffeffektiv utenbordskraft, og nå er gapet enda større. Motorene kombinerer innovativt design med avanserte egenskaper slik at de kjører renere og mer stillegående, samt leverer jevn ytelse med god respons – mens kostnadene for drift og vedlikehold reduseres betraktelig.

Produkter

Uttern, Bella, Flipper, Bever, Sandström, Mercury, MerCruiser, MotorGuide

Adresse: Sliperiveien 17, 4912 Gjeving, Aust-Agder, Norway
Telefonnummer: 37 14 42 00
on.aniramredga@tsop
By: Gjeving
Rute: Sliperiveien 17
Postnummer: 4912



relaterte søk: agder marina as, sliperiveien, gjeving, agder marina parkering, gjeving marina, sagesund marina, agder marina åpningstider, drivstoff båt arendal, agder marina butikk, gjeving marina camping
Anmeldelser
Agder Marina er en seriøs bedrift som leverer kvalitet i det de gjør og tar vare på kundene sine. Valg av forhandler kan fort bli like viktig som valg av båt. Anbefaler å handle her.
Kompetent verksted og god service.
De her er til å stole på når det gjelder båtkjøp. Jeg hadde noe kluss som var litt i grenseland, men de tok ansvar. Her kjøper jeg neste båt! Anbefales på det sterkeste.
Litt i dyreste laget, men... det er viktig å si at jeg var på en konsert på Agder Marina. Handlet ikke marine varer. Det var det som ble servert som var I dyreste laget
Fin Marina, butikk med ferske bakevarer, og båt-butikk med bra utvalg. Litt liten brygge og mye trafikk i høysesongen. + for meget god service.
God service og fikk en rask time til påhengsmotoren.
Her har vi hatt båten i opplag bestandig. Hyggeligere og flinke folk!
Meget god service og hyggelige folk som kan båtfaget
Har besøk av to barnebarn i natt
God stemning og koselige mensker
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler