facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Agder vannscooter utleie

Agder vannscooter utleie

Info

Utleie av SeaDoo vannscootere

Adresse:
Telefonnummer: 94794053
on.usva@tsop
By: Kristiansand



relaterte søk: Leie vannscooter pris, Vannscooter Utleie Arendal
Anmeldelser
Du som leietaker blir holdt ansvarlig for slitasje. En list ramlet av når vi kjørte normalt/fint ECO modus, 45 km't Likevel blir vi holdt ansvarlig for "skaden" og må betale 2000 for lista.
Her for du MYE Maskin for pengene. Fantastisk opplevelse... med vanvittige service innstilte folk som yter den beste servicen får at du som kunde får den aller beste opplevelsen Har brukt Agder Vannscooter Utleie 3ganger i år For utleie av SEA-Doo RX-PX rs, å er UTROLIG fornøyd Kommer lett tilbake i 2021
Oversatt av Google Du holdes ansvarlig for vare/skade som oppstår ved normal bruk. Ikke anbefalt. Original You are hold accountable for ware/damage that appears under normal use. Not recomended.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Agder vannscooter utleie. Agder vannscooter utleie adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Agder vannscooter utleie. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Agder vannscooter utleie med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler