facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Agent M

Agent M

Info

Velkommen til Agent M, din livstilsbutikk på nett. For alle oss som ønsker mer miljøvennlige og varige produkter, fritt for kjemikalier!

Historie

Agent M - sjekker alt for deg.

Agent M er eiet og drevet av Monica Flagtvedt. Jeg holder til i Bergen. Nettbutikken ble startet i 2013 etter at jeg selv har brukt mye tid på nettet etter gode trygge kvalitetsvarer til min sønn som er født i 2008, og til meg som mamma. Det meste jeg ønsket meg var ikke til salgs i Norge.
Konseptet mitt er at du ikke trenger så mange ting som du gjerne tror til ett nyfødt lite barn. Huset blir fort nok fylt opp av leker og andre effekter. Barna trenger tid, omsorg og kos, nok søvn, rene og varme klær og litt leker. Ofte er det ikke de lekene man kjøper som er de mest spennende.
Jeg har valgt ut noen produkter som jeg ønsker å selge til nybakte mødre/fedre, som jeg mener er helt essensielle.

Giftfrie tåteflasker/drikkeflasker til baby og barn.
I dag finnes det kun flasker til baby/barn og voksne som er laget i plast. Vi har jo alle hørt om BPA - Bisphenol A. Og at det er ikke er trygt for oss. Det er forbudt i tåteflasker til baby/barn i dag. (Det er nok ikke noe sunt for oss andre heller) Det finnes "BPA free" flasker på markedet i dag. Det de færreste vet, er at BPA er blitt erstattet av BPS - Bisphenol S. Selvfølgelig er BPS like farlig og hormonforstyrrende som BPA. Sjekk om drikkeflasken dine eller barna sine er BPA og BPS frie.
Glassflasker fra Lifefactory er 100% fri for BPA og BPS. De ser kule ut. De smaker ikke plast. De smaker ikke metall. De tørker helt i oppvaskemaskinen. Valget mitt er enkelt.

Ikke bruk plastikk, glass er fantastisk!!

Merinoull til de små og soveposer som fremmer god nattesøvn.
Total kløfri og økologisk merinoull fra Newzealandske Merino Kids.
Nedover i Europa bruker de ikke dyne og pute til de minste barna. De bruker kun soveposer. En størrelsetilpasset sovepose er gull verdt. Merinoullen til Merino Kids klør ikke i det hele tatt. Den har gjennomgått min sønns ulltest (mamma denne var fin, den klør ikke....) og min tre på min egen arm ulltest (denne var fin, deilig kvalitet, og trygg - Yes vil ha..)

Giftfri og økologisk pleie til den sarte babyhuden.
Fri meg for parabener og tilsetningstoffer? Hva er det vi driver å putter på oss hele tiden? Og hva er det vi gir barna våre. Når til og med de kjente produsentene i markedet bruker billige oljer, og coctailfremmende stoffer i såper og shampo da må stoppe.
Maria Åkerberg har fantastisk babypleie produkter. De har også himmelske voksen produkter, men da må du gå til hudpleiesalongen. Her hos meg kan du i allefall kjøpe de nydelige babypleie produktene. Endelig produkter som ikke bare er god for hele deg og kroppen din, og som i tillegg lukter himmelsk. Babyer skal lukte nybadet, ikke harsk olje.

Adresse: Krakanesvegen 7, 5635 Hatlestrand, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 93402471
on.mtnega@acinom
By: Hatlestrand
Rute: Krakanesvegen 7
Postnummer: 5635



relaterte søk: plastfritt, matbokser i metall, beeorganic, plastfri mat, agentur m
Anmeldelser
Topp produkter til en overkommelig pris. Anbefales!
Masse flotte og gode bærekraftige produkter. Rask levering og god service!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Agent M.

Hatlestrand shopping og detaljhandel

åpningstider, plassering. Krakanesvegen 7 kart bykart, satellitt visning. Agent M adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Agent M. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Agent M med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
O.Jacobsen Trelast A/S Byggi Hatlestrand O.Jacobsen Trelast A/S Byggi Hatlestrand 548 meter Man-Fre: 0700-1600 Lørdag: 0730-1400 Tlf: 53488718/40407957 Epost: [email protected]
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler