facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Agenturhuset

Agenturhuset

Info

Presser og komprimatorer for alle typer avfall. Ledende leverandør i Norge. Salg, utleie, finansiering og døgnservice. Nye og brukte maskiner.

Historie

Vi leverer alt av avfallsløsninger i hele Norge. Presser og komprimatorer for papp, plast og restavfall, kjølekabinetter, rullekomprimatorer og mye mer.

Produkter

Presser for papp, plast og restavfall. Komprimatorer, rullekomprimatorer, glassknusere, kjølekabinetter m.m.



"Norges ledende leverandør av maskiner for avfallshåndtering. Vi er stolte av å kunne levere utstyr av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Det står maskiner ute hos kunder som ble satt ut på 80 - tallet som er i daglig bruk den dag i dag. Vi er en 100% norskeid familiebedrift med 40 års erfaring i bransjen.Vår lange fartstid samt vårt landsdekkende service/forhandlernettverk sikrer deg som kunde et profesjonelt, langvarig og trygt samarbeid."
Adresse: Industriveien 6, 1473 Lørenskog
Telefonnummer: 22262321
on.tesuhrutnega@rotnok
By: Lørenskog
Rute: Industriveien 6
Postnummer: 1473



relaterte søk: brukt pappresse, bergmann komprimator
Nærliggende lignende selskaper
Clean Ocean UB Clean Ocean UB 2 km Plast i miljøet er det vi som forårsaker, og da er det på sin plikt at vi gjør noe me...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler