facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Agnieszka Otta - Fysioterapeut

Agnieszka Otta - Fysioterapeut

Info

Fysioterapi

Historie

Physiotherapy



"Jeg heter Agnieszka og jeg er en autorisert fysioterapeut. Jeg hjelper mine pasienter å bli kvitt smerte, få tilbake funksjon og velvære. Jeg er en fysioterapeut med lidenskap og engasjement og jeg venter det samme av deg. Jeg ser et menneske som en helhet, det betyr at jeg oppfatter den menneskelige organismen som en forening av sjel, sinn og kropp, der nøkkelen til helse er balanse."
Adresse: Holmedalen 7, 5300 Kleppestø
Telefonnummer: +4748624699
By: Kleppestø
Rute: Holmedalen 7
Postnummer: 5300


åpningstider

Mandag: 09:00 - 21:00

Anmeldelser
Agnieszka er engasjert i arbeidet sitt. Hun vurderer dyktig pasientens problemer samtidig med involving til samarbeid. Hun hjalp meg, men også flere av familien min. Jeg anbefaler besøk hos henne med full overbevisning.
En fantastisk fysio og massasje terapeut. Går dypt inn i muskulaturen og jobber systematisk for å løsne opp. Anbefales!
Gått til behandling ved flere anledninger over flere år. Alltid god hjelp å få Anbefales.
Er du på leiting etter en terapeut som er dyktig, har du kommet til riktig sted! Agnieszka er ikke bare en sabla flink fysioterapeut, hun er også en rolig og utrolig betryggende person. En time på benken hennes gjorde godt for kroppen og sjelen. Den vonde armen min ble bedre etter mange uker med smerter og spenningen i nakken og skuldrene forsvant. Settet så utrolig pris på hjemmebesøk...her snakker vi service . Tusen takk .
Agnieszka er en meget kompetent fysioterapeut. Jeg har prøvd ut mange andre, men etter å ha funnet henne, har jeg funnet MIN fysioterapeut! Ikke bare kan hun mye om kroppens anatomi, men hun er også veldig flink til å prøve ulike tilnærminger. I tillegg er hun veldig hyggelig. Jeg vil trygt anbefale henne til alle som trenger fysikalsk behandling.
Veldig fornøyd etter behandling hos Otta. Har en dårlig rygg som hun har tatt seg av noe ganger.
Hun er veldig flink fysioterapeut. Flink til å sette seg inn i hva og hvorfor en har fått problemer og gir god behandling og veiledning ! Anbefales
Oversatt av Google Agnieszka er en meget profesjonell fysioterapeut. Hun lytter til pasienten og prøver å hjelpe. Agnieszka viser øvelser som kan gjøres hjemme. Jeg anbefaler på det sterkeste. Joanna Original Agnieszka is a very professional physiotherapist. She listens to the patient and tries to help. Agnieszka shows exercises that can be done at home. I highly recommend. Joanna
Oversatt av Google En fantastisk terapi for kropp og sinn. Jeg anbefaler på det varmeste til alle.. Original A fabulous therapy for your body and mind . I sincerely recommend to everyone..
Oversatt av Google Jeg anbefaler Age av hele mitt hjerte Original Polecam Age z całego serca
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler