facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Agva Kraft

Agva Kraft

Info

Agva Kraft AS er en norsk kraftleverandør som leverer strøm til norske husholdninger.
https://no.wikipedia.org/wiki/Agva_Kraft
http://www.agva.no/om-agva/
bit.ly/Agva_Billig

Historie

Agva Kraft AS er en norsk kraftleverandør som leverer strøm til norske husholdninger. Selskapet ble stiftet 15.01.2015 og holder til på Lysaker i Bærum kommune.

Agva Kraft er energimarkedets fremste utfordrer i privatmarkedet. Vi tilbyr strøm til markedsledende pris. Ja, så billig er vår strøm at vi skal toppe Forbrukerrådets kraftprisoversikt.

Innkjøpsprisen, eller spotprisen, er det Agva og alle andre kraftselskaper kjøper inn strømmen for til enhver tid. Spotprisen endrer seg daglig, og det har ifølge Statistisk Sentralbyrå vært den rimeligste avtaleformen de siste 10 år.

Hos Agva Kraft skal det ikke bare være billig, men også veldig enkelt. Vi er et heldigitalt energiselskap, noe som gjør det enkelt både å bestille og å være hos oss.

Vannkraft er naturens største fornybare energiressurs. Agva har ikke bare hentet inspirasjon til navnet sitt fra denne ressursen. Vi kjøper inn 100 % fornybar energi til alle våre kunder, uten at det koster deg noe ekstra. Dette kan du lese mer om her. Alt du trenger å være opptatt er at vi er prisledende, og at det tar deg 30 sekunder å bytte til Agva Kraft.

Agva Kraft er opptatt av å gjøre det vi kan for å forhindre den menneskeskapte globale oppvarmingen. I tillegg til å tilby 100% fornybar energi til våre kunder, støtter vi også arbeidet WWF Verdens naturfond gjør for å bremse klimaendringene og stanse tapet av natur. Ingen kan ta fullt ansvar for å stanse den globale oppvarmingen, men alle kan gjøre sitt. Et første skritt er å se til at strømmen du kjøper inn til hjemmet ditt er 100% fornybar. Hos Agva Kraft koster ikke dette noe ekstra.

Hvorfor velge Agva Kraft?
- Svært gode priser
- Moderne strømleverandør
- Stor miljøfokus, blant annet gjennom samarbeidsavtale med WWF
- 100% fornybar energi inkludert i prisen
- Praktisk og enkelt

Agva Kraft - Så enkelt er det å bestille strøm! Det tar et knapt minutt å gjøre bestillingen og etter det gjør vi resten av jobben. Ingen binding, lave regninger rett i nettbanken. Du er også hjertelig velkommen til å kontakte oss i Agva Kraft her på Facebook dersom du har spørsmål eller kommentarer før din strømbestilling.

Adresse:
Telefonnummer: 67 11 44 66
By: Lysaker



relaterte søk: Agva Min side, Agva Kraft erfaringer, Agva strøm, Agva Spot 12, Agva Spot-Kampanje, Kraft strøm, Fjordkraft, Strømpriser
Nærliggende lignende selskaper
palmershop.no palmershop.no 135 meter Palmershop.no er et web butikk hvor Horeca kunder som hoteller, restauranter, kafé'er...
Hatteland Technology Hatteland Technology 220 meter Hatteland Display is the leading technology provider of specialized display and compu...
Pusher Agency as Pusher Agency as 671 meter Distributør av merkevarer som Liu Jo, Cotton9 og Just Hype
IST Norge IST Norge 719 meter Sider som er umulig å logge på halve skoleåret. Kun egen kontaktinfo når jeg endelig ...
NBEF Norges Bygg- og Eiendomsforening NBEF Norges Bygg- og Eiendomsforening 784 meter NBEF er en forening for byggherrer, bedrifter og organisasjoner innen bygg- og eiendo...
PlasmaMade Norge PlasmaMade Norge 1 km Erstatter alle typer kullfilter til gamle og nye kjøkkenventilstorer. Filteret er se...
Anmeldelser
Startet bra med en fin fastpris avtale på 3 mnd rett før strømkrisen startet. Etter den avtalen utløp ble jeg flyttet over til en forskudds avtale uten mitt samtykke. Tok litt tid før jeg innså dette, men når jeg skjønte hva som hadde skjedd viser det seg at de har krevd betaling for omtrent det dobbelte av det jeg har hatt i forbruk hver mnd. På samme tid så hoper det seg opp penger på a-konto som de ikke trekker fra regningene av en merkelig grunn. Kundeservice er heller ikke veldig hjelpsomme, ga opp å ringe da jeg bare satt i «kø». På e-post svarer de bare på det mest ukritiske, resten ignorerer de. Har åpenbart byttet selskap, men pengene de skylder meg tar de seg god tid med å betale tilbake…
Jeg opplever at Agva stipulerer forbruket mitt for høyt. I tillegg til å betale for det faktiske forbruket mitt en måned forhåndsbetaler jeg også for to måneder frem i tid. Jeg oppdaget ikke dette før i september, da jeg mottok to fakturaer for til sammen fire måneder, og tre av dem ble trukket to ganger. Da jeg ringte dem for å forklare at det måtte ha skjedd en feil, og at jeg opprinnelig inngikk en avtale om etterskuddsbetaling i 2020, henvist de til et nyhetsbrev jeg fant i søppelpost etter mye leting. Deretter tilbød de å slette den siste fakturaen jeg mottok. Det var ikke før jeg ringte dem for tredje gang og etter å ha sendt dem fire nye mail, at jeg fikk skriftlig bekreftet at de ville gå tilbake til den opprinnelige avtalen om etterskuddsbetaling. Jeg oppdaget også at jeg har 5000kr til gode. Kundeservice har forklart meg at beløpet vil bli refundert, noe det foreløpig ikke har blitt. Det har allerede gått 2 uker. Jeg opplever Agva som en uprofesjonell aktør. Særlig da de velger å informere om kritisk informasjon i et nyhetsbrev. I tillegg opplever jeg ansvarsfraskrivelse og dårlige kommunikasjonsevner hos kundeservice. Grunnen til at de gikk bort fra avtalen eller de andre spørsmålene jeg stilte dem i gjentagende mail, unngikk de konsekvent å svare på.
Dem byttet min avtale uten samtykke, til en A-konto avtale som går på forkuddsinnbetaling. Fikk beskjed at dem hadde sendt ut en Mail ang dette. Dem har kun 10 dagers forfall og da påløper 9,25% rente. Estimert forbruk ifra Aqva var høyere enn det var så jeg skulle betale nesten det dobbelte i forskudd. Vanvittig! En faktura gikk til inkasso. Nå har jeg endelig avslørt opplegget. Ikke brukervennlige fakturaer med lett oversikt heller. Kostet meg mere enn det skulle.
Styr unna! Dårlig kundeservice som snakker nedlatende til deg og som aldri svarer på det man spør om. De sender ut fakturaer på antatt forbruk i stedet for faktisk forbruk - noe jeg vil kalle svindel da jeg bruker mye mindre strøm ifølge nettleverandøren min. Jeg opplevde også at de ble passiv aggressive da jeg tok de i å prøve å lure meg. De tok på ingen måte imot kritikk og mente at de ikke hadde gjort noe galt til tross for at andre strømleverandører forteller meg noe annet.
Ikke bare overpriser de sine tjenester, men de stipulerer forbruket ditt så du får skyhøye regninger! Vi byttet strømleverandør 29 september men venter fortsatt på å få tilbakeført våre penger fra Agva! Vi måtte ta kontakt med et inkassoselskap som nå skal kreve inn disse pengene for oss. Styr unna denne bedriften!
Mye krøll her. Fikk en skyhøy regning, basert på feilaktig kwh-forbruk lagt til grunn for faktura avvik fra både nettleie-fakturaen, og forbruksoversikten min hos Agva selv. Kundeservice responderer svært tregt vær forberedt på 1-2 uker, pr. e-post, og når svar først kommer så er det kort og på ingen måte oppklarende. Byttet leverandør så fort det lot seg gjøre.
Dette er et svindelselskap!!! Her gjelder det å holde seg langt unna. De justerer opp prisen kraftig uten å informere deg som kunde. Inngikk en 12 mnd avtale i juli. Denne ble endret etter en mnd, fordi Agva internt har stipulert at vi bruker mer enn 30 000 kwt. Det står med liten skrift i kontrakten at dersom estimert årlig forbruk overgår 30 000 kwt så kan de endre avtalen. Men de informerer ikke om at de endrer avtalen basert på egne interne estimater. Agva setter deg over på en helt annen avtale og håper du aldri oppdager svindelen. Avtalene heter til alt overmål nesten det samme, så dette er kalkulert lureri.
Kjeltringer, fick en faktura på 1500NOK før 4 Dagars førbuk. Ett førbruk som ikke øverenstæmmer med hvar vi har i vanliga fall. Det er rena rama osakligheterna når de væl svarar på mail. Før de fega asen vågar ikke svare i telefonen. Håper verkligen noen anmæler dessa svin, borde fan ikke få bedriva verksamhet.
Styr unna!!!! fakturer for et mye høyere forbruk enn det jeg faktisk bruker. På fakturaen står det "Stipulert forbruk" til 741 kWh leilighet på 50kvm og hadde kun vært i leiligheten halve måneden. På "min side" på Agva kan man følge med på forbruket og det var kun 218kWh... betalte over 3000kr for et forbruk jeg ikke hadde... Får ikke kontakt med kundeservice. Useriøst strømselskap. Har selvfølgelig byttet leverandør nå.
Horibel kundeservice. Tegnet nytt abonnement hos avga. Dette ble bekreftet skriftlig. Men Agva bare sa opp abonnement med en gang igjen uten å informere kunden om dette. Svarer ikke på e-post heller. Etter flere eposter og runder i telefonkøen, ble jeg 2 uker seinere tilfeldigvis informert om det. De kunne heller ikke svare til hvilken pris jeg da har forbrukt strøm de siste 2 uker etter jeg hadde byttet til avga. HOLD DERE LANGT UNNA AGVA !!!! Fullstendig useriøst !
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Agva Kraft med offentlig transport


Lysaker brygge 320 meter
B11
Lysaker brygge 360 meter
23
32
32N
42
42N
Strandveien 490 meter
23

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler