facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for AHAAN Street Food by Plah

AHAAN Street Food by Plah
"AHAAN is Plah’s big, little brother, opened as the country's first street food restaurant June 24, 2013.The food is inspired by the hawkers found throughout South-East Asia. The food is served familystyle and meant to share.AHAAN is also a place to stop for a drink, a quick snack or just enjoy a drink after dinner."
Adresse: Hegdehaugsveien 22 , Oslo 0167, NO
By: Oslo
Rute: Hegdehaugsveien 22
Postnummer: 0167


Anmeldelser
Startet med å bli henvist til ventebenk fordi bordet ikke var klart til bestilt tid. Etter endelig å bli satt ned, tok det lang tid før kelner kom for å ta drikkebestilling. Ingen uoppfordret forklaring av menyen om styrke og størrelse på rettene. Lokalet er stort og åpent, og lider lydmessig med store grupper - nesten umulig å høre hva bordvenn sa på andre siden av et 2-mannsbord. Papayasalat m reker var for sterk, og overdøvde smaken av papaya. Også veldig mye av papaya, sammenlignet med de andre ingrediensene. Krabbesalat var god og passe sterk, men ble litt ensidig i smak med de grønne urtene. Dagens curry var veldig god og passe sterk, men veldig lite kjøtt. Digg signaturdrink med passe kick. Alt i alt en ujevn opplevelse.
Flott lokale og god service... Vi hadde bestilt asiatisk afternoon tea. Dessverre var det en svært skuffende matopplevelse. Det ble servert 4 små MUNNFULLER grei smak og ikke noe mer og ellers 4 små bakverk som du lett kunne få kjøpt hos baker Hansen. Dette var på et meget lavt nivå. Vi dro derfra ganske sulten og sitter igjen med en dårlig følelse. Bortkastet tid og penger ....
Best Thai mat jeg har smakt i Oslo hittil, og kjempe god service vi fikk.
Nydelig mat med gode smaker,men veldig høyt støy nivå og til dels dårlig service. Før vi hadde satt oss ned spurte servitør om hva vi ønsket å drikke. Og det ble ikke gitt alternativer i forhold til pris. Måtte be om nye tallerkner fordi de var skitne,noen fikk dessert,mens andre ikke. Kaffen var ikke god men vi slapp å betale for den. Når vi skulle betale fortalte vi om våre ankepunkter til servitør,som begynte å argumentere og skylle på annen servitør. God opplevelse i forhold til mat,men stort forbedringspotensiale på service.
Grei service og Ok mat. Bestilte edamamebønner, krabbesalat, dagens curry og entrecôte. Curry ble servert først - mye smak og sterk. Ødelegger litt for de neste rettene som virker nesten smakløse. Krabbe salat - hvor er krabben? Syrlig dressing som kunne reddet retten er fraværende. I løpet av 45 min var vi ferdig med lunsjen til en kost av 1600kr. Det oppleves ikke å være verdt det. Gøy å ha prøvd, men helt uenig i anmelder i Dagbladet om at det var en eksplosjon av smaker…
Svært sjeldent man får så dårlig service. Måtte vente i 20 min før noen kom til bordet selv om flere kellnere sto ledig. Vi bestillte menu med 6 retter. De 3 første kom omtrent samtidig - så var det rundt en time pause til nr 4. Ikke noen som brydde seg med å fylle på med vann eller vin. Regningen er det også vanskelig å få. Maten da ? Stort sett ganske kjedelig. Fint lokale i alle fall.
Helt ok mat, men om du ønsker å bli mett så er ikke dette stedet for deg. Å bli belastet 30 kr per person for springvann er latterlig. Fine lokaler, men vi ble dessverre plassert rett ved et bord med en skrikende gruppe damer slik at det ble umulig for oss å holde en samtale.
Vi hadde store forventninnger til dette besøket basert på anmeldelser i ulike medier. Vi testet flere ulike retter bl.a. papayasalat, krabbesalat, chucken satay, green curry, entrecôte og roti pancake. entrecôten og green curry hadde absolutt gode smaker, men resten var verken spesielt velsmakende eller det motsatte. De som omtaler dette som fantastisk og velsmakende kan ikke være speilet godt vant..! Totalt sett noe skuffet over besøket, som ble det første og siste for vår del. Servicen var som forventet og slik den skal være.
Maten var god, litt uklar bestilling som gjorde at vi fikk kun en hovedrett og en drikke - vi var to stykker som bestilte samme rett og drikke . Lydnivået var litt høyt for en med høre apparat. Vi satt på stolene ved baren, som var konfortable og i riktig høyde, men stoffet på stolene gjorde av jeg gled litt av stolen og måtte sette meg til rette igjen. Ellers var det et veldig trivelig sted med hyggelige servitører.
For en fantastisk opplevelser! Mat vær super god, service helt topp! Fult restaurant og perfekt atmosfære. Vi har spist krabbesalaten, Entrecôte, chiken satay og green curry! Best av alt banana spilt!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon AHAAN Street Food by Plah.

Oslo asiatisk fusion

åpningstider, plassering. Hegdehaugsveien 22 kart bykart, satellitt visning. AHAAN Street Food by Plah adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på AHAAN Street Food by Plah. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om AHAAN Street Food by Plah med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sushi & Dinner Sushi & Dinner 153 meter
Lille Asia Majorstua Lille Asia Majorstua 224 meter Vi var 9 stykker i en restaurant som var 1/4 full. Servicemessig så har de mye å gå p...
Asian Box Asian Box 598 meter Asianroll anbefalles på de sterkeste. Kimchin va så god att vi måtte bestille mer av ...
Mamma Asia Mamma Asia 612 meter God mat, god service, gode priser.
Happolati Happolati 627 meter Utrolig god lunsj,lett, sommerlig,passe porsjon. Vi kommer igjen
Kims fastfood ni hao Kims fastfood ni hao 650 meter God mat i farta og hyggelig betjening. Sushi wrapen slæpper hardt
Xich Lo Asian Tapas Xich Lo Asian Tapas 677 meter Veldig god mat, god service, koselig og moderne atmosfære, anbefales!
Bocata Paleet Bocata Paleet 814 meter Ingen som hilser når en kommer inn i butikkene ? Bortsett fra Ilse Jacobsen. Null se...
Sawan Sawan 816 meter Var der med jobben. 28 stk sultene mennesker. God service. Effektive og nok folk på j...
Sumo Restaurant Sumo Restaurant 875 meter
Coco Vika Coco Vika 876 meter Veldig god mat til helt kurante priser
Eat Sushi & More Eat Sushi & More 887 meter
Mahayana Mahayana 893 meter Jeg har tidligere lagt ut en anmeldelse på dette stedet, men når jeg så på den nå så ...
Loving Hut Loving Hut 1 km Lite, lokalt og sjarmerende vegansk spisested på St. Hanshaugen. Supergod og delikat ...
Pjoltergeist Pjoltergeist 1 km Kanskje den beste restaurantopplevelsen i år! Helt fantastisk mat med fantastiske sma...
Pinas Pinas 1 km Helt OK Fillipinsk mat. God service. Noen retter må justeres litt synes jeg, men vil ...
Mirawa Barbeque Mirawa Barbeque 1 km Veldig hyggelig sted med flink betjening og gode priser. Bestilte Crispy Duck en rett...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler