facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ahlsell Norge - Kløfta

Ahlsell Norge - Kløfta
Adresse: Kongsvingervegen 37, 2040 Kløfta, Norge
Telefonnummer: 40 00 01 49
Stat: Akershus
Distrikt: Ullensaker
By: Kløfta
Rute: Kongsvingervegen
Husnummer: 37
Postnummer: 2040


åpningstider

mandag: 07:00–16:00
tirsdag: 07:00–16:00
onsdag: 07:00–16:00
torsdag: 07:00–16:00
fredag: 07:00–16:00
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Anmeldelser
Fin butikk og hyggelige ansatte, MEN... trenger du hjelp til å finne et varenummer eller Gud forby: endre fakturainformasjon på kundenummeret ditt... da starter moroa. De kan ikke hjelpe deg i butikken, så du får beskjed om å ringe kundeservice, hos kundeservice får du beskjed om å ringe din salgskontakt, når du ringer salgskontakten etter å ha lett høyt og lavt etter hvem det er, så får du beskjed om å ringe Salgsstøtte Øst... Nå er frustrasjonen så stor at det må jeg gjøre i morgen. Lurer på hvor jeg blir henvist da. Man kan jo spørre seg om Ahlsell egentlig vil ha kunder... Man er jo bare til bry tydeligvis. Hadde aldri brukt dem om jeg ikke var tvunget til det av arbeidsgiver. SKJERP DERE!
Hyggelig sted å komme til. Å veldig pent å trivelige salgs konsulenter der
Betjeningen på Kløfta avdelingen er alltid blide og hyggelige. Får den hjelpen en har behov for. Og det meste av de mest brukte tingene en trenger har de på lager.
Flotte butikker, godt utvalg av varer også er det folka! Alltid hyggelig å handle her!
Stor fin butikk, med godt utvalg av varer.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler