facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ahlsell Åsane

Ahlsell Åsane

Info

Hos Ahlsell Åsane tilbyr vi profesjonelle brukere markedets bredeste sortiment av installasjonsprodukter, verktøy, arbeidsklær og personlig verneutstyr innen VVS, VA, elektro, samt bygg og industri.



"Hos oss finner du et stort utvalg innen installasjonsmateriell, verktøy, arbeidsklær og verneutstyr for proffen. Og har vi det ikke inne, kan du enkelt bestille på nett og hente varene i butikken. Trenger du råd eller faglig veiledning, så har vi profesjonelle medarbeider som står til din tjeneste. Og du... selvfølgelig tilbyr vi kaffe. Velkommen skal du være! Vi selger kun til registrerte firma."
Adresse: Liamyrane 4, 5132 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: +4747654369
By: Bergen
Rute: Liamyrane 4
Postnummer: 5132



relaterte søk: ahlsell produkter, ahlsell elverum, ahlsell ski, ahlsell rud, ahlsell ringdalskogen, ahlsell trondheim, ahlsell ansatte, ahlsell bestilling
Anmeldelser
Leverte inn en laser som ble ødelagt etter 15 min. Pakket den ut, satt den på gulvet for å ta lodden på noen baderomsplater, å etter 15 min så slo den seg av. Å den ville ikke slå seg på igjen og batteriet var fullt. Leverte den inn for 4 uker siden å ikke hørt en lyd fra de siden, prøvd å ringe for å finne ut om den er kommet tilbake men ingen som vet noe som helst, å som tømrer trenger du laser nesten hver dag. Så når jeg kommer inn i butikken for å høre hvordan det ligger an med laseren så står de der å trekker på skuldrene, å de har ikke noen låne laser, det eneste de hadde der var en holdning/service som jeg aldri har sett maken til dårligere service tror jeg ikke man finner!
Kjempe bra service spurte og fikk alt vi trengte innen minutter
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Ahlsell Åsane med offentlig transport


Industrihuset 210 meter
27
4
4E
87
Gullgruven 210 meter
4
4E
87
Gullgruven 220 meter
Gullgruven 240 meter
27
4
4E
87
Industrihuset 260 meter

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler