facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Airlift

Airlift

Info

Administrasjon/ hovedbase: Førde (Sogn og Fjordane) Baser: Kinsarvik (Hordaland), Standa (Møre og Romsdal), Ljosland (Vest-Agder) og Eggemoen (Buskerud).

Historie

Airlift er en del av NHV-gruppen som har sitt hovedsete i Oostende, Belgia. Airlift opererer en flåte på 16 helikopter og har ca. 70 ansatte i Norge. Helikoptrene som er produsert av Airbus Helicopters er av typen AS350 og AS332C.

Helikopterselskapet ble etablert i 1986 og har mer enn 30-års erfaring med å utføre en rekke ulike helikopteroppdrag både for bedrifter og privatpersoner. Av typer oppdrag kan nevnes laste-flyving inntil 4 tonn, frakt av betong, bygningsmaterialer, maste-montering, linjebygging, befaring av linje samt persontransport, film og foto, polare-tjenester flyging i forbindelse med jakt og fiske, hyttebygging og sightseeingflyging.

Airlift opererer også SAR- tjenester (søk og redningsoppdrag) for norske myndigheter. I tillegg til regulære operasjoner i Skandinavia, Europa forøvrig, og i Arktis, har Airlift utført tungløft i Antarktis, på Grønnland, i de Arabiske Emirater, Qatar, Nigeria og Pakistan.

Airlift har en egen godkjent treningsorganisasjon forutdannelse av piloter (ATO), en EASA Part-21 designorganisasjon for modifisering av helikoptre, en Part 145 vedlikeholdsorganisasjon og en Part-M organisasjon som har ansvaret for at flyflåten til enhver tid er luftdyktig.

FØRDE LUFTHAVN, SOGN OG FJORDANE
T: +47 57 71 81 00
F: +47 57 71 81 01
E: [email protected]

KINSARVIK, HARDANGER
T: +47 53 66 64 40
F: +47 53 66 64 41
E: [email protected]

LJOSLAND, VEST-AGDER
T: +47 53 66 64 45
E: [email protected]

EGGEMOEN, BUSKERUD
T: +47 57 71 81 20
E: [email protected]



"Airlift leverer tjenester innenfor de fleste områder hvor helikopter i dag benyttes. Dette innbefatter blant annet:- Persontransport- Betong- og materialtransport- Flytting av materiell og utstyr- Linjebefaring- Linjebygging og mastemontering- Film- og fotooppdrag- Flygning i forbindelse med ekspedisjoner i polare strøk- TungløftAirlift kan også bistå våre kunder med å planlegge og utrede hvordan en mest mulig effektivt kan løse ulike transport - og logistikk utfordringer med bruk av helikopter. Vi har både operative og administrative ressurser med lang og relevant erfaring som bistår i disse prosessene."
Adresse: Førde Lufthavn, 6977 Bygstad, Sogn Og Fjordane, Norway
By: Bygstad
Rute: Førde Lufthavn
Postnummer: 6977



relaterte søk: airlift performance, airlift management, airlift performance norge, airlift car, airlift performance tuv, airlift volvo 240, airlift 3p, airlift bmw e61
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler