facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for AJ Produkter Norge

AJ Produkter Norge

Info

AJ Produkter har over 40 års erfaring med alt til kontor, lager og industri. Egne fabrikker sikrer riktige løsninger til en god pris.

Historie

Vår ambisjon og målsetting er å fortsatt lede og drive utviklingen i bransjen fremover og være lydhøre for våre kunders behov. Vi skal leve opp til og tilfredstille de forventninger våre kunder har rett til å stille til oss.
Vi skal være konkurransedyktige ved å fokusere på:
• Fornøyde og tilbakevennende kunder
• Kvalitet
• Konkurransedyktige priser
• Attraktivt sortiment
• God service
• Rask levering

Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri. Vi håndterer ca 25.000 artikler i vårt vareregister. En stor del av vårt sortiment lagerføres på vårt nelt nyoppførte 30.000 m² store lager i Halmstad i Sverige. Det går biler til Norge hver dag og vi sender varene dine så fort det lar seg gjøre.

Etikett

Vi vil gjerne opprettholde en positiv atmosfære på AJ Produkters Facebookside og skjerme våre følgere. Vi forbeholder oss retten til å ta ned bilder, kommentarer og annet materiale som anses som uegnet av AJ-teamet. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, vulgært språk, støtende bilder, aggressiv oppførsel mot andre følgere eller vårt team. Vi vil også fjerne alt som bryter immaterielle rettigheter. Om noen gjentakende bryter overstående retningslinjer forbeholder vi oss retten til å blokkere personen fra vidre deltakelse.

Produkter

Møbler og innredning til kontor, møterom, konferanse, entré, resepsjon, garderobe, butikk, verksted, lager, industri og uteareale.



"AJ Produkter er en ledende leverandør av innredning til kontor, lager og industri, samt til skole og barnehage.Bestill enkelt på nett eller fra vår katalog. Rask levering!15 000+ produkter å velge i mellom, levert på døren, akkurat når du trenger dem."
Adresse: Myrvangveien 14, 2040 Klofta
Telefonnummer: 67 02 42 00
on.retkudorpja@ofni
By: Klofta
Rute: Myrvangveien 14
Postnummer: 2040


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: aj produkter privatperson, kontormøbler, kampanjekode aj produkter, ojega, ajprodukter bergen, aj produkter stavanger, aj produkter wiki, cowab
Nærliggende lignende selskaper
PIPEREP AS PIPEREP AS 58 meter Rehabilitering av seks piper i Sameiet Grønnegt 16 ble utført profesjonelt, effektivt...
Vangbo As Vangbo As 177 meter Importør og lager siden 1970 av produkter til transport, industri, entrepenører, jord...
Skandinaviska Teknik & Smörjsystem / Norge Skandinaviska Teknik & Smörjsystem / Norge 177 meter Skandinaviska Teknik & Smörjsystem AB leverer kostnadsbesparende utstyr for anleggsma...
YX 7-Eleven Kløfta YX 7-Eleven Kløfta 507 meter Ikke av de største men tar det igjen i personlig service. Veldig bra betjening. Hjelp...
Cowab AS Cowab AS 559 meter Vår store styrke er bred kunnskap innenfor industri, lager og transport og kontor. ko...
A-K maskiner Kløfta A-K maskiner Kløfta 920 meter Skulle levere en maskin på service. Fikk beskjed om og komme en annen dag for de var ...
Oslo Caravan Oslo Caravan 1 km Dårligste kundeservice jeg har opplevd,skulle kjøpe en del som var pristet i hylla ti...
Starco Norge Starco Norge 1 km Veldig bra service. Gode priser....
Akershus Bygg & Håndtverkservice As Akershus Bygg & Håndtverkservice As 5 km Vi i Akershus Bygg & Håndtverkservice AS påtar oss oppdrag i hele østlandsområdet, bå...
Anmeldelser
ELENDIG KVALITET!!!! ELENDIG KUNDESERVICE! Vi bestilte varer for nærmere 100.000,- og de ankom mange uker for sent, med store mangler i pakkene. I tillegg var et Hev/Senk skrivebord defekt, som da veltet 2 pcer og ødela en gipsvegg. Dette er kun dyrt og dårlig - finnes ikke kvalitet og det er absolutt best å holde seg langt vekk. De selger varer de ikke har på lager, og leverer kun delvise forsendelser, og kvaliteten er langt høyere på IKEA enn dette kinesiske søppelet du mottar fra AJ produkter.
Helt greie produkter til greie priser, men dyr frakt. Når varene da blir levert til et annet sted og ikke blir oppdaget før jeg etterlyser de blir det for dumt. Bytt frakt leverandør til noen som har mer kontroll så kanskje det blir litt fler stjerner.
Ekstremt fornøyd med servicen fra montør Mark, alltid blid og imøtekommende samt flink til å følge opp.. Vi opplevde litt rot med bestillingene fra hovedkontoret, men alt i alt en bra opplevelse.. Anbefales
God kvalitet på møblene, levert og montert ihht avtalen. Veldig fornøyd med AJ. Jeg møblerte et nytt kontor, med 7 kontorer og kjøkken - og er også fornøyd med prisen.
Veldig bra service. Det var en transport skade på produktet, og nytt produkt ble satt i bestilling bare noen timer etter at skademelding var signert.
Ryddig og fine utstillingsrom. Hyggelig og imøtekommende personer som tok i mot oss. Levering som avtalt. Kan trygt anbefales!
Veldig bra Engasjerte, flinke og veldig hjelpsomme… I hver fall vår kontakt med dere. Vi er kjempe fornøyd Løsningsorientert, veldig blid og profesjonelle.
Kjempeservice på etterspørsel på deler på to år gamle skap og AJ bestilte nytt utstyr og får det på garantien:-
Mark T. og gutta leverte en effektiv, ryddig og god jobb av montering av whiteboards, på arbeidsplassen vår. Veldig hyggelig og god opplevelse
Anniken svarte oss hurtig og kom med god pris! Anbefaler både henne og AJ Produkter!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler