facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Akasa Gulv

"Akasa er forhandler av havwoods gulv, parkett og andre treprodukter samt tepper fra tretford. Vi har forhandlet gulv siden 2012 og slutter heller ikke med det første. Vi kan bidra med håndverker om du ønsker et ferdig lagt produkt."
Adresse: Gamle Drammensvei 40 Teppeforum , Stabekk 1369, NO
Telefonnummer: 922 33 944
By: Stabekk
Rute: Gamle Drammensvei 40
Husnummer: Teppeforum
Postnummer: 1369



relaterte søk: tretford tepper, tretford teppefliser
Anmeldelser
Akasa Teppeforum er en fantastisk butikk for oss her lokalt på Stabekk, og de har en utstilling som er til å dåne av. Gulvtepper av alle slag, og tregulv fra Havwoods. Min bedre halvdel vet hva hun skal ha og fant et utrolig flott tregulv "Havwoods Herringbone". At noen kaller dette for "fiskeben" er for meg en gåte, dette er langt flottere enn Fiskeben. Nå har vi hatt dette hos oss i 2 år og det ser jo helt nytt ut.
Jeg har et gammelt hus og kalde gulv. Jeg la fram problemet for Akasa som anbefalte tretford teppene på gulvene. Jeg var veldig skeptisk, både når det gjalt isolasjonsevnen på disse geiteteppene, men også på renhold og at teppene ble lovet skulle tåle katteklør. Det tok ikke lang tiden før jeg lot meg imponere. Nå skal jeg ikke bare ha tretford tepper i 2 etg, her blir det vegg til vegg tepper i alle stuene i første etg også. Ikke bare har jeg varmere gulv, men strømregningene har også gått betraktelig ned.
Svært fornøyd med gulvene fra AKASA! De gjorde om min standard OBOS-leilighet til en leilighet jeg ble stolt av, og bidro til høyere pris da leiligheten ble solgt! Hilsen Kristin Nordseth
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler