facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Akerselva

Akerselva
Adresse: , Oslo 0187, NO
By: Oslo
Postnummer: 0187



relaterte søk: Akerselva fra Kjelsås til Grønland, Akerselva historie, Akerselva fiske, Akerselva, du gamle og grå, Akerselva laks, Visit Oslo, Akerselva bilder, Akerselva fra Teknisk museum
Anmeldelser
Fantastisk sted å gå tur med nye flott natur og lokalhistorie. Det er mulig å følge elven helt fra Maridalsvannet ned til Oslo sentrum. På veien ser du gamle murbygg fra den gang elven ble brukt i industrien. Du får også oppleve en rik natur med mange forskjellige dyrearter. Om du blir sulten underveis er det muligher fir en matbit ved en av byens kafeer og restauranter langs elven.
Elva som renner igjennom Oslo by
Fin forklaring om elva i Oslo
Veldig lang, litt trist at den ikke munnner ut i havet/oslofjorden
En fantastisk tur på hele 8,2 km gjennom flere hundreårs historie.Fra møller, fabrikker og gamle hus til den nyeste arkitektur som finnes i dag. Anbefales på det sterkeste. Ta tid til å nyte!!
"Akerselva du gamle du grå", heter det i sangen. Men Akerselva starter faktisk i munningen ved Maridalsvannet; Oslos drikkevann, og fortsetter nedover til Oslofjorden. Det er Oslos egen elv. Gå ned langsmed elven og få med deg hele Oslos historie. Anbefales!
Det er veldig fint å gå tur langs Akerselva. Man er både i ett med naturen og byen, samtidig som man kan lære og oppleve historien langs elva.
En utrolig fin elv i Oslo.Man kan gå fra Maridalsvannet og helt ned til Oslo sentrum,hvis man vil.Veldig mange fine steder på veien ned.Fra Nydalen og nedover til Sagene,Torshov og Løkka,er det mange gamle verkstedsbygg som er hvert å se på.Og naturligvis mange fine utesteder som man kan ta en øl og litt mat. Mitt favorittområde i Oslo.
Ganske flott og gruvish elv, men ikke nok Alver hehe skjønner? alver ligner på elver ikke sant haha lmao sjekk ut Lil Pingu - LMG på youtube, TIdal, spotify osv
En fin opplevelse og gå langs elva, kanskje starte fra Nydalen.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Akerselva.

Oslo lokale perler

åpningstider, plassering. Akerselva adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Akerselva. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Akerselva med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler