facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Akershus Auto As

Info

Velkommen til Akershus Auto! Akershus Auto AS selger bruktbiler, og vi har spesialisert oss på kjøl/frys biler, varebiler og 4x4 biler. Gunstige priser og god service kjennetegner oss. Ta kontakt for en seriøs og hyggelig bilprat!

Historie

Vi kan tilby finansiering - forsikring - garanti - innbytte.

For mer info ring oss for en uforpliktende og hyggelig prat.

Ring oss gjerne etter stengetid om du har behov for dette.
Vi ringer deg tilbake om vi ikke får svart deg med en gang.

Benjamin......940 26 265
Paul..........92 04 55 33

E-post: [email protected]
Web: www.akershusauto.no

Velkommen til en hyggelig handel!

Adresse: Myrvangvegen 1, 2040 Klofta
Telefonnummer: 67905050 - 940 26 265 - 92045533
By: Klofta
Rute: Myrvangvegen 1
Postnummer: 2040


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: akershus auto paul, akershus bil, bruktbil akershus, frysebil, kjølebil, kjølebil til leie, kjølebil til salgs, leie frysebil
Nærliggende lignende selskaper
Norsk Scania Bruktbilsenter Norsk Scania Bruktbilsenter 414 meter Hyggelige og service innstilte. De er ryddige og har kontroll på alt.
Norsk Scania Utleiesenter Norsk Scania Utleiesenter 522 meter Anbefaler verkstedet på det varmeste, bra service og alltid løsningsorienterte!
Zentrum Autocar Zentrum Autocar 2 km Byttet 3 ruter på forskjellige biler siste året her. Hyggelige folk og bra resultat
iDeler.no iDeler.no 9 km Skulle levere en maskin på service. Fikk beskjed om og komme en annen dag for de var ...
Anmeldelser
Topp service her her stiller dem alltid opp for kundene sine jeg har kjøpt mange biler her og vil fortsette med det.
Veldig hyggelige og dyktige. Leverte inn Peugeot Boxer for bytte av Zepro bakløfter sylindere. Fikk satt opp time ganske raskt og bilen ble ferdig samme dag den hadde time Vil si godt utført arbeid med kvalitet. Veldig fornøyd
Meget god service, rask levering og Ronny legger til rette for å gjøre en rask og smidig handel
Kjøpte en bil der for en god stund siden og de har nå solgt den for meg da jeg ikke trengte den lenger. Ryddig og greie mennesker. Kjapt og enkelt å få kjøpt og solgt igjen.
Norges beste bilforhandler. Dem er spesialist på varebiler med og uten kjøl. Har vært kunde hos dem siden 2012 og alltid har vært fornøyd med kjøpe. Dem er veldig flink til å hjelpe hvis der kommer noe feil eller mangler på bilene også senere etter kjøpe. Så anbefaler Dem sterk. Jeg gir dem 10 stjerner.
Bra utvalg med god kvalitet, og ikke et sted med mye slitne biler eller dårlige skap med tynne vegger og tak. Er opptatt av å finne den bilen du faktisk trenger, som passer best til ditt bruk, og ikke bare ute etter å selge deg det dyreste de har. Med deres spesielle hengersystem til skapbilen kan du kjøre utrolig mye varer, med fortsatt kun BE-førerkort i lomma
Fantastisk service! Bedre service skal du lete lenge etter. Er det noen som kaster seg rundt, fikser og ordner opp umiddelbart så er det AKERSHUS AUTO! Aldri noe tull, aldri noe annet en dønn seriøse mennesker og selgere. Fantastisk! Ingen over Ingen ved siden! Kan ikke få fullrost dere godt nok, og stiller meg veldig utenforstående til de kommentarene under! Her er det noen som har trykket på feil firma, garantert! Eller en konkurrent som saboterer! Heier på dere AH! Vi ses igjen!
Useriøs bedrift. Anbefales IKKE! Reis heller å kjøp kjølebil/varebil av noen som ikke juger folk rett opp i ansiktet. Og dere som alikevel kjøper biler derifra så anbefaler jeg å dobbeltsjekke absolutt alt på bilen grundig. Og skru for all del ikke på noe annet en dab radio, så slipper dere å høre den forferdelige reklame sangen dems på radio metro.
Da var 3 bil kjøpt hos AK. Topp service og hyggelig folk, den en bilen hadde noen feil som ble utbedret på stedet.. Det blir ikke siste bilen jeg handler hos Paul.. :
Alltid blide og hyggelig folk. Veldig god service.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler