facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Akershus universitetssykehus HF

Akershus universitetssykehus HF

Info

Velkommen til Ahus FB-side. Vi ønsker å dele nyheter om Ahus. Har du noen innspill? Husk å lese retningslinjene først, de ligger under "Notater"

Historie

Akershus universitetssykehus (Ahus) er til for å gi behandling som ivaretar og fremmer pasientenes helse.

Som lokal- og områdesykehus skal Ahus levere helsetjenester til ca. 490.000 mennesker. Ahus sitt opptaksområde utgjør pr. 1. januar 2014 alle kommunene i Follo, på Romerike (bortsett fra Nes kommune innenfor somatiske tjenester), Rømskog i Østfold samt de tre nordligste bydelene i Oslo; Alna, Grorud og Stovner.

Sykehusets hovedoppgaver er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasient- og pårørendeopplæring. Ahus leverer spesialisthelsetjenester innen somatiske helsetjenester, psykisk helsevern og rus.

Vår visjon
Menneskelig nær - faglig sterk

Organisering

Ahus består av sykehuset på Nordbyhagen, Ski sykehus, avdelinger for psykisk helsevern ved Skytta i Nittedal, Bråten og Lurud i Skedsmo, distriktspsykiatriske sentre, barne- og ungdomspsykiatriske poliklinikker og ruspoliklinikker i Jessheim, Lillestrøm, Grorud, Furuset og Ski.

Adresse: Sykehusveien 25, 1478 Lørenskog
Telefonnummer: 67 96 00 00
on.suha@kattomtsop
By: Lørenskog
Rute: Sykehusveien 25
Postnummer: 1478



relaterte søk: akershus universitetssykehus ledige stillinger, ahus besøkstid, ahus avdelinger, ahus parkering, ahus telefon, ahus kart, ahus ansatte, ski sykehus
Nærliggende lignende selskaper
A-hus A-hus 88 meter Elendig udugelige offentlige ansatte igjen. Venter fortsatt på svar etter biopsi. Ove...
Ortopedisk Poliklinikk Ahus Ortopedisk Poliklinikk Ahus 89 meter Veldig dårlig service, alt for lang vente tid selv om man har time. Får mange forskje...
Blodbanken Ahus Blodbanken Ahus 144 meter Dette er den offisielle Facebook siden til blodbanken Ahus. Vi ønsker en åpen og fri ...
Delta Ahus Delta Ahus 147 meter Fantastiske folk på føde avd. og barselhotellet! Har null og utsette i en særdeles va...
Sim Ahus Sim Ahus 213 meter Fantastiske folk på føde avd. og barselhotellet! Har null og utsette i en særdeles va...
Lørenskog Heliport, Ahus Lørenskog Heliport, Ahus 406 meter Lørenskog Heliport, Ahus is a heliport situated on the premises of Akershus Universit...
Anmeldelser
Det er nesten utrolig å tenke på at ett så stort sykehus, med så mange avdelinger, for å ikke snakke om antall pasienter, klarer å ivareta oss på måte som gjør at man føler seg ivaretatt, trygg og spesiell! Alle pasienter skal undersøkes og diagnoseres. Deretter skal vi behandles, ha pleie og omsorg, for så å rehabiliteres. Samtidig, oppe i alt dette, i mellomtiden,i den tilmålte knappe tiden, da skal skal vi transporteres, serveres, underholdes og forklares..Når dagen går mot natt, og en ny dag melder sin ankomst, da kommer disse fantastiske menneskene tilbake, og drar i gang hele systemet på nytt! Dette gjør de for oss pasienter..Hver dag hele døgnet, alle dager, hele året! Tusen takk for den fantastiske jobben dere gjør for oss pasienter.
Ringte kvinneklinikken på Ahus idag for å utsette en time i halv 9 tiden i forbindelse med ivf behandling. Den som satt i resepsjonen må ha hatt en særlig dårlig dag da hun var utrolig frekk og nedlatende over telefon. Jeg måtte forklare meg flere ganger om hvorfor jeg utsatte timen og få påpekt flere ganger at jeg har utsatt timen tidligere også. Og hvis jeg sa noe eller beklagde fikk jeg det slengt i trynet en gang til. Si gjerne ifra om jeg tar feil, men er det ikke bedre å ringe inn i forveien å utsette en legetime enn å ikke møte opp på dagen? Hun fikk meg til å føle meg så kjip etterpå, trist at man blir mottatt på den måten. Håper jeg får et bedre inntrykk etter oppfølging hos dere på kvinneklinikken…
Sykehus som dikter opp journalføring mot pasient og gjør så de ikke får helsehjelp i det offentlige! Enda en gang blir jeg feilbehandlet hvor journalføring overhodet ikke stemmer overens med virkeligheten! De redder ikke liv, det er motsatt. Burde bli tatt for retten for å bryte helserettigheter!!
Dette er for hele barsel avdeling. Noe jeg ikke har jobbet innom som hjelpepleier i mine 34 år noen gang i min karriere. Har vært innom somatik medisin, psykatri og geriatri eldre. Og siste 20 årene i Trygghetsalarm tjenesten, som er mellom ting for hjemmesykepleie og ambulansetjenesen. Den oppfølging og dokumentasjon som blir gjort! Da kommer i andre til kort!
Veldig dårlig sykehus! Jeg hadde tragisk fødsels på grunn av de ikke gjøre godt ultralyd og estimert feil på babyen vekt, de estimert Max 4 kg men babyen føde med vekt over 5 kg!!! Jeg mistet mye blod og babyen har skade på armen!! Ikke anbefale føde i dette sykehuset! Etter fødsels ikke gi oss kontroll og ikke unnskyld! Vi må seg selv gå til fysioterapeut og gynekolog!
Har hatt så utrolig gode opplevelser på kvinneklinikken og fødeavdelingen. Alltid blitt møtt med et smil under ultralyd og undersøkelser, og de har alltid tatt bekymringene mine til betraktning. De forklarer ting på en god måte og hvordan veien videre kommer til å bli uten å få det til å høres kjempe skummelt ut. Vil absolutt anbefale å komme hit under graviditet om man har muligheten. Så tusen takk til alle dere som jobber på disse avdelingene!
Meget meget dårlig ,hvis det var mulig så kunne jeg ha gitt de 0! lå i mitt egetmasse blod i flere dager, ingen info eller ingen kommunikasjon i mellom seg eller til meg, fikk forskjellige beskjeder Hele tiden . Viste ikke hva de holt på med , jeg Skal aldri ditt igjen.
Kom til Dagkirurgisk senter, ble forberedt til operasjonen: avkledd, påkledd, tatt av gipsen, sett inn nål for bedøvelse, var liggende i å påvente av operasjon . Etter 2,5 timer kom lege og fortalt at jeg er nedprioritert og må dra hjem. Aldri vart så dårlig behandlet. Operasjonen ble utsatt i over 10 dager etter ulykke.
Har vart der på mandag. Hårreisende! 1. For få handikap parkerings plasser ved hovedbygningen! Alle var opptatt. Det finnes et stort parkeringshus hvor andre kunne parkere. 2. I verdens rikeste land på landets største sykehus var det ingen, ingen rollestol å finne!
Jeg ringte, fikk svar raskt, ble satt over til rett avdeling og fikk grei info der også. Ikke noe å klage på. Minus for at jeg ikke får undersøkelsen før over nyttår !! De offentlige sykehusene må få mere ressurser !! Forstår ikke
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Akershus universitetssykehus HF med offentlig transport


Ahus 140 meter
100
110
2873
300
3071
310
315
320
385
FB9
Hovelsrudveien 360 meter
110
Glitnegården 410 meter
110
Nordbyhagen 490 meter
2873

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler