facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Akrobaten

Akrobaten

Info

Velkommen til Akrobaten. Barnesko – og klær midt i hjertet av Bergen.. Du kan besøk oss på www.akrobaten.net eller www.miinto.no Takk for at du velger å handle lokalt.

Historie

Vi er et lite team som kjenner markedet godt og vi som jobber her ønsker å gi deg en god opplevelse, enten du besøker våre fysiske butikker i Bergen eller Nesttun, eller du handler hos oss via vår nettbutikk.www.akrobaten.net Profesjonell veiledning sammen med et bredt utvalg av våre merker er butikkens fremste varemerke. Vi samarbeider med produsenter som har lang erfaring og som kjenner markedet godt. Vi fører anerkjente skandinaviske merker som Mini A Ture, Angulus, Bisgaard, ECCO, RAP , Petit Nord, Molo, Mole, Noa Noa m. fl. Wheat

Vi har etterhvert opparbeidet oss god erfaringer når det gjelder sko og barneklær. Tett samarbeid med våre kjære leverandører, i tillegg til daglige småprat med våre kunder i butikken og egen erfaring med produktene er avgjørende for våre valg av merker og produkter.

Du finner oss i hjertet av Bergen sentrum nærmere bestemt Strandgaten 25, vis a vis Illums Bolighus. Trenger du å parkere kan vi anbefale Klostergarasjen som ligger 1 minutt fra vår butikk. Bruk utgang Muren.

På Nesttun finner du butikken i Østre Nesttunvei 6
Eller du kan handle i vår nettbutikk www.akrobaten.net

Ta gjerne kontakt med oss på [email protected] eller telefon 53 50 10 09 Sentrum eller 45953520 Nesttun
Vi hjelper deg gjerne

Glade føtter glade barn.



"Velkommen til Akrobaten barnehage. Vi er en bedriftsbarnehage for Aker Solutions, men andre er også velkommen til å søke barnehageplass hos oss. Barnehagen vår ligger i et nydelig område med svært gode muligheter for varierte naturopplevelser og fysisk aktivitet. Vi har grillhytte, lekested og gapahuk i skogen. Rekruttering til realfag starter i barnehagen. Våre ansatte er stabile og engasjerte med bred erfaring og høy kompetanse."
Adresse: Lille Markeveien 1, 5005 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 45953520
By: Bergen
Rute: Lille Markeveien 1
Postnummer: 5005


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00


relaterte søk: akrobaten aker solutions, miinto, akrobaten barnehage, bisgaard, akrobaten bro, angulus sko, kattnakken
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler