facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Akropolis Stavanger

Akropolis Stavanger

Info

Gresk restaurant. Spis så mye du vil hver søndag fra kl. 13-18 på vår MEZÈ-buffet til kr 239.- per person.
I samme tidsrom får du og 20% på vår meny

Historie

Midt på kalde vinteren, i februar 1993, åpnet Akropolis Gresk Restaurant dørene. I over 20 år har denne familiebedriften holdt stand i hjertet av Stavanger. Vi tilbyr tradisjonelle greske retter og ekte middelhavsstemning i Stavangers koseligste lokaler! Her er det alltid fyr på peisen, gresk musikk på høytaleranlegget, og betjening som står klar til å oppfylle deres behov. Vi har alle rettigheter, lunsj, buffet på søndager, take away og vi tilbyr også catering. Vi fikser det meste innenfor middelhavsmat, så ikke nøl med å ta kontakt. Vi gleder oss til å ta imot dere på vår restaurant!



"Gresk restaurant i Stavanger."
Adresse: Sølvberggt 14, 4006 Stavanger, Norway
Telefonnummer: 51891454
By: Stavanger
Rute: Sølvberggt 14
Postnummer: 4006



relaterte søk: gresk restaurant sandnes, akropolis athen, restaurant stavanger, olivia stavanger, akropolishøyden stavanger
Anmeldelser
Hyggelig sted. Avslappet atmosfære. Flinke servitører. Litt kjedelig mat. Mangler de gode klassiske smakene som sitron, hvitløk og det marinerte kjøttet kunne godt vært marinert lenger. Tenkte å bestille litt av alt, men grunnet stor pågang pgr av spise ute uka i Stavanger var det begrenset meny. Skal sies at bordet ved siden av meg fikk velge fritt fra menyen, så litt forskjellsbehandling der ja… Gresk mat er så lett å lage digg hvis man bruker gode råvarer. Tazikien mangler faktisk agurk. Er nesten bare Youghurt. Også er det ingen hvitløk!! Må ha hvitløk. Tror faktisk ikke jeg kommer tilbake. Kjøkkenet mangler litt ambisjoner. Men igjen. Et helt OK sted med hyggelig mennesker på jobb. Billig er det der også.
Godt og smakfullt. Savner Baklava som dessert, ellers perfekt utvalg med greske retter
Nydelig mat og god service. Veldig hyggelig restaurant og hyggelig personale. Liker veldig koselig til i de trange smågatene i Stavanger. På kalde dager utgjør peisen et koselig midtpunkt i restauranten.
Fantastisk mat i hyggelige og rolige omgivelser. Føler virkelig at en blir tatt med til Hellas når en er her! Flott service og hyggelig personell
Top Notch. Akropolis svikter ikke. Het får du akkurat det en skulle tro; genuin og god mat fra Grekenland. Trukket en stjerne pga noe tynn dessertmeny.
God mat, men noe små porsjoner. Savnet litt ekstra salat/tilbehør. Ble anbefalt lammekoteletter og gyros, som begge smakte godt. En del fett og ben på kotelettene, dermed ikke så mye rent kjøtt igjen. Noe tørre pitabrød. Alt i alt en god smaksopplevelse, men porsjonene kunne vært større i forhold til prisen.
Skuffende lite på talerken med nokså høy pris, før var maten også bedre, oppskriften har tydeligvis forandret seg. Maten er ok og dårlig, bare ikke like bra. Alt i alt , mat koster mye og man får barne porsjoner, servitøren snakket bare engelsk . .
Elendig service. Vi var 9 stk. som hadde reservert bord og skulle kose oss. Startet med at servitøren glemte drikken. Denne kom etter flere påminnelser. Så kom heller ikke maten som var bestilt, bare noen på bordet fikk. Servitøren var frekk og sint når dette ble påpekt. Kanskje like greit at ikke maten kom for de som fikk var ikke fornøyde med den heller. Ikke noe unnskyldning eller noe….. styr unna denne restauranten…. elendig!!!!
Grei mat, hyggelig servitør, god service, koselig lite hus, reinslig.
Altfor liten porsjon i forhold til pris og seigt lammekjøtt. Oppvarmede poteter og ingen oliven og 1x1 cm fetaost. Styr unna!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Akropolis Stavanger med offentlig transport


Klubbgata 140 meter
1
100
38
4
FB40
X30
X40
X60
Jorenholmen 180 meter
1
100
38
4
FB40
X30
X60
Stavanger tinghus 240 meter
12
13
Byparken 270 meter
12
13
FB40
Fiskepirterminalen 290 meter
500
504
506
510
518
520
522
524
526
580
590
800
898

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler