facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Aktiv VVS As

Aktiv VVS As

Info

Tromsø 971 66 000
Skibotn 905 03 181 http://aktivvvs.vvseksperten.no/

Historie

Aktiv VVS as er en familiebedrift med 4 ansatte.

Bedriften ble etablert rundt 1950 som et privatforetak og under et annet firmanavn og har i mellomtiden gjennomgått generasjonsskifte, endret firmanavn og blitt omdannet til aksjeselskap. I dag fører fjerde generasjon handverkstradisjonene videre. Bedriften er godt teknisk utstyrt. Daglig leder og alle rørleggere har fag- / mesterbrev, lang og variert yrkeserfaring og er dessuten oppdatert med de mest nødvendige kurser innen kompetanseheving.

Medlem av rørleggerkjeden VVS Eksperten AS - se www.vvseksperten.no

Vår oppgave

Vi utfører blant annet oppdrag til kommuner, stat, byggeentreprenører, kraftselskap, fiskeindustri og private. Aktiv VVS AS har hovedkontor i Skibotn. Vi har dessuten underavdeling i Tromsø. Arbeidsområdet vårt er hovedsakelig i kommunene Storfjord, Kåfjord, Nordreisa og Tromsø.

Målsettingen er å ha fornøyde kunder, og vi setter derfor høye krav til faglig kompetanse og godt utført håndverk. Det å engasjere oss til rørleggeroppdrag mener vi vil være et godt alternativ for deg som kunde. Vi mener og å kunne henvise til gode referanser. I 2005 endret vi firmanavnet til Aktiv VVS as.



"«Aktiv VVS Tromsø er en lokal rørlegger som holder til i Tromsdalen. Vi dekker det meste innen rør og vvs arbeid. Med nærmere 70 års erfaring i bransjen er vi en foretrukket aktør, alle våre ansatte er dyktige og lidenskapelig i faget sitt. Som kunde hos oss får du tilgang på høy kompetanse, samt høy kvalitet på tjenesten vi tilbyr. I en lang årrekke har vi levd på fornøyde kunder og et ønske om å utvikle oss -og påta oss nye utfordringer."
Adresse: Tromsø, Norway
Telefonnummer: 97166000
on.svv-vitka@tsop
By: Tromsø


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler