facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad

Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad

Info

Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad tilbyr en bynær beliggenhet med golfbane, 9 hulls pay&play tennis og minigolf, i tillegg til camping, hytter og motell



"Aktivitetsbyen er et utspring av Fredrikstad Motell og Camping som har gledet mange fornøyde gjester i den formen man ser i dag, helt siden 1952. Vi kan i dag skilte med 65 campingplasser, 24 motellrom og 18 hytter. Golfbane, tennisbane, fotballgolf og 12 hull adventuregolfminigolf er blant våre aktiviteter.Hos oss er det noe for alle - Enten du bor nærme eller kommer for å overnatte!Du finner og rett ved Gamlebyen i Fredrikstad og Kongstenbadet."
Adresse: Torsnesveien 16, 1607 Fredrikstad
Telefonnummer: +4799221999
By: Fredrikstad
Rute: Torsnesveien 16
Postnummer: 1607


åpningstider

Mandag: 07:30 - 21:00
Tirsdag: 07:30 - 21:00
Onsdag: 07:30 - 21:00
Torsdag: 07:30 - 21:00
Fredag: 07:30 - 21:00
Lørdag: 07:30 - 21:00
Søndag: 07:30 - 21:00


relaterte søk: minigolf fredrikstad, aktivitetsbyen fredrikstad, minigolf kongsten, minigolf kongsten åpningstider, gamle fredrikstad golf, baneguide gamle fredrikstad, adventure golf fredrikstad, gamle fredrikstad golfklubb åpningstider
Anmeldelser
Det er betalingsautomater på vaskemaskin og tørketrommel, disse virker men det gjør ikke maskinene. Vi ble trekt for 4 betalinger på 55kr for å ikke få vaska tøyet vårt. Vi fikk ikke pengen refundert selv om vi viste frem betalingsregistrering fra banken. høyt gress på camp plasser er en ulempe når det regner å det gjorde det i natt. Vannet renner ikke unna og blir liggende rundt teltet. Sanitæranlegg er utdatert med dårlige dusjer/vanntrykk, toaletter er løse, lufte kanalene er skitne og det er dårlig luft.
Fin idyllisk plass, men fasilitetene var noe slitent. Personen i resepsjonen kunne uten tvil vært litt mer imøtekommende når det gjaldt plassering av telt, særlig når campingplassen var lite belagt.
Overnattet ett døgn på en av plassens 18 hytter. Rent og ordentlig, utstyrt med det som trengs, alt virket. Veldig fornøyd!
Litt nedslitt men helt greit. Nærheten til Gamlebyen er super. Golf, tennis, minigolf så det er nok å finne på her. Bildene er fra Gamlebyen.
Enkel plass med greie priser. Sanitæranlegg skal bli rehabilitert sa betjeningen, det trengs, men rent var det selv om det er slitent.
Grei camping som ligger sentralt til i gåavstand til den koselige gamlebyen i Fredrikstad. Reiste hit med campingvogn på 7,5m. Utenom sesong i ukedag, lite gjester. Ønsket oss plass nær lekeplass med tanke på barna, og fikk dette. Oppstillingsplassene varierer fra gress, grus og en slags sand. Vi fikk plass på sand. Dette støver veldig, men det er greit for barna å leke på. Plassene er nummererte. Fant ikke ut hvor man skulle tømme gråvann, så måtte spørre resepsjonen. Dette skulle tømmes på samme plass som toalett. Dette var nytt for oss. Toalett tømmestasjon var en type som vi ikke hadde sett før. Det er et lite slags skap som står ved utkjørselen. Man åpner skapet og kan rulle uten liten vogn man skal tømme oppi svært treig. Gikk greit for oss som har portabel gråvannstank. Ser ikke for meg at folk med bobil får tømt gråvann her. Burde vært lagd til åpning i bakken for tømming av gråvann. Unødvendig uhygenisk å tømme gråvann i Toalett tømmestasjon. Sanitæranlegg trenger oppgradering. Toaletter er i båser. Dusjer i dusjrom. Merkelig nok med kun 2 knagger i dusjrom, som gjør av/påkledning unødvendig vanskelig. Ellers rent dog i en periode med få gjester. Dusj er inkludert i prisen. Gjestekjøkken var nesten litt komisk... 2 stekeplater og en mikro. 1 vask som man kan ta oppvasken i, men denne står for seg selv og ikke med kjøkkenbenken, noe som gjør oppvasken unødvendig vanskelig... Vaskerom med 1 vaskemaskin og 1 tørketrommel med kortbetaling. Fikk ikke prøvd restaurant eller minigolf. Lekeplassen har et lite klatrestativ med rutsjebane, dissestativ med disser for store og små barn og sandkasse. Pent område og pent grøntanlegg. Pris pr.døgn 350kr, strøm 50kr. Det eneste som kan forsvare en så høy pris er beliggenhet og muligens minigolf/restaurant.
Som camping gjest synst så er det beliggenheten som trekker opp. Gåavstand til gamlebyen og andre aktiviteter. Selve campingen er ikke helt for meg. 1 eneste punkt å hente vann er under par og sanitæranlegg er utdatert for lenge siden. Folk står i kø på do om morgenen. Radio på alle sanitæranlegg skulle vært obligatorisk. På dette anlegget hører man alt.
Hyggelig plass, sanitæranlegg var bra, dusj inkludert i prisen, rent og pent. Anbefaler også Martins kafé i resepsjonensbygget. Veldig god mat og rause porsjoner. Veldig nært til Gamlebyen og byfergene. Kommer garantert tilbake.
Absolutt unikum for selvfølelsen et herlig avslappet og...sportslig miljø med et snev av religionsfaktor. Et must for offisersgrupper på mimretur!
Helt grei camping med ok fasiliteter. Parkering på grus og det er strøm til hver plass 16a. Litt trang innkjøring men fult mulig da fastboende parkerer sine personbiler inntill veien. Litt unødvendig etter min mening. Pris 350,- for en natt vinterpris er i overkant for å parkere bilen.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad.

Fredrikstad mat og drikke

åpningstider, plassering. Torsnesveien 16 fredrikstad golfklubb og klubbhus kart bykart, satellitt visning. Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler