facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Aktuelt Haugalandet Nå

Aktuelt Haugalandet Nå

Info

LIK SIDEN OG HOLD DEG OPPDATERT: Administratorer på siden forhåndsredigerer ikke meningsutvekslinger. Vi vil imidlertid snarest mulig fjerne innlegg som bryter med god presseskikk. Vi sletter også kommentarer som ikke omhandler sakens innhold.

Historie

Dette er en nyhetsside på Facebook. Når noe skjer får du raskt detaljene ved å følge denne siden. Vi dekker saker med hjelp fra Radio Haugaland. Vi har likevel begrenset med resurser og kan ikke rekke over alt. Vi prioriterer alltid saker som omhandler blålysetatene. Bilder som blir publisert blir ikke honorert av oss.

Vår oppgave

Formidle nyheter og hendelser

Etikett

Radio Haugaland (A-Media AS) bidrar med innhold sammen med en rekke frivillige krefter på Haugalandet og i Sunnhordland.
Det er Radio Haugaland som eier og drifter siden.

Produkter

Vi legger ikke ut informasjon som er avgjørende for å kunne identifisere personer som registreringsnummer på kjøretøy, fødselsdato, telefonnummer eller konkrete adresser. Henvendelser angående saker kan sendes direkte til sideadministrator.

Adresse: Haraldsgata 114, 5527 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 52717273
on.hoidar@tsop
By: Haugesund
Rute: Haraldsgata 114
Postnummer: 5527


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: radio haugaland politilogg, dødsulykke karmøy, haugalandet nyheter, karmøynytt, radio haugaland politiradio, haugesunds avis, tv haugaland, havis
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler