facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Akupunktør Fredrik Balchen

Akupunktør Fredrik Balchen

Info

Fredrik Balchen jobber for at du skal møte en tillitvekkende og profesjonell Akupunktør. Han har 15 års erfaring og jobber daglig med smertepasienter.

Historie

Flere har oppdaget akupunkturens uovervinnelige behandlingsform og evne til å behandle årsak og ikke symptom. Verden helseorganisasjon(WHO) anbefaler behandling med akupunktur.
Akupunktur er en trygg behandlingsform når den blir utført av godt utdannede akupunktører. Det er viktig å velge en akupunktør som er medlem i Akupunkturforeningen. Alle medlemmer har lang høyskoleutdannelse (minimum 4 år) i både anatomi, medisin, sykdomslære og akupunktur.
Kroppens reaksjon etter en akupunkturbehandling er individuell, og det er viktig med en god dialog mellom pasient og akupunktør for å få den mest effektive behandlingen.

Adresse: Haraldsgt 90 1 etg, 5528 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 92659292
moc.liamg@kkinilkah
By: Haugesund
Rute: Haraldsgt 90 1 etg
Postnummer: 5528


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Laser Stop Smoking Laser Stop Smoking 1 km SLUTT Å RØYKE MED EN GANG! Smertefri og trygg terapi, Man blir kvitt en dårlig vane ...
Kvala Akupunktur Kvala Akupunktur 3 km Fantastisk hjelp med akupunktur
Anmeldelser
Fredrik hos Haugesund Akupunkturklinikk er alltid profesjonell, tillitsvekkende og vennlig. Han har hjulpet meg med både kranglete bihuler, muskelsmerter og søvnproblemer.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler