facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Akuttmedisinsk seminar

Akuttmedisinsk seminar

Info

AMS inviterer fremtidens helsepersonell (studenter og nyutdannede innen medisin-, sykepleie- og prehospitalt arbeid/paramedic) til en årlig seminarhelg i akuttmedisinens og tverrfaglighetens tegn!

Historie

Akuttmedisinsk seminar er et årlig arrangement siste helgen i august og blir arrangert av Norsk medisinstudentforening (Non-profit).

Seminaret er åpent for alle men retter seg spesielt mot studenter innen helsefag (medisin-, sykepleie og paramedicstudenter) og avholdes i flotte omgivelser ved Soria Moria Hotell og konferansesenter i Oslo.



Formålet med seminaret er å øke den akuttmedisinske kompetanse og interesse blant helsepersonell. Seminaret vil belyse akuttmedisinske temaer gjennom foredrag og workshops, hvor deltagerne vil få en bred teoretisk og praktisk tilnærming til det akuttmedisinske fagområdet. Vi vil gjennom seminarhelgen legge opp til et program hvor deltagerne følger behandlingen av den kritisk skadde/syke pasient gjennom hele akuttkjeden, fra prehospital vurdering til behandling i akuttmottak og intensivavdeling. Tanken er å gi en generell innføring i kjente akuttmedisinske problemstillinger med diagnostikk og tiltak som vil bli viktige verktøy for helsepersonell i akuttmedisinsk sektor.

Adresse: Voksenkollveien 60, 0790 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Voksenkollveien 60
Postnummer: 0790


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Akuttmedisinsk seminar. Voksenkollveien 60 kart bykart, satellitt visning. Akuttmedisinsk seminar adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Akuttmedisinsk seminar. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Akuttmedisinsk seminar med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler