facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Akvariet i Bergen

Akvariet i Bergen

Info

Norges største Akvarium
55 55 71 71
www.akvariet.no

Historie

Akvariet i Bergen
På Akvariet kan både barn og voksne se og følge både dyr og dyrepasserne på kloss hold. Du kan se på treninger og fôringer, og se hva fisk og dyr gjør når de er i sitt rette element. Akvariet har vært en institusjon tilreisende og bergensere bare MÅ besøke siden 1960. Ligger en kort tur fra Bergen sentrum med utsikt til innseilingen til Bergen på alle kanter. God mat serveres også. Velkommen!

Vår oppgave

Akvariet skal gi lærelyst om livet i havet.
Etter et besøk på Akvariet vet du garantert noe du ikke visste fra før. Og du vet det med hele kroppen – ikke bare hodet.

Etikett

Akvariet i Bergen er en Stiftelse.

Produkter

Åpningstid:
Kl 09 - 18 alle dager

Stengt: 17. mai, Julaften, 1. Juledag og Nyttårsaften

PROGRAM
09.30 Fiskefôring i haitunellen - mandag, onsdag og fredag
Fôring av silkeapene - tirsdag, torsdag, lørdag og søndag
10.00 Kontaktakvariet
11.00 Pingvin
12.00 Sjøløve
13.00 Oter
14.00 Pingvinfôring og Tropisk
Fredag Krokodille (kjelleren)
1500 Sjøløver
1600 Fiskefôring i Rotunden
1700 Tropisk guiding

KINO
11.30 Jakta på fakta: Havbruk tekstet på engelsk 15 min
12.30 I spekkhuggernes rike / The kingdom of the Killer Whales, 13 min.
13.30 Jakta på fakta: Havbruk tekstet på engelsk 15 min
14.30 I spekkhuggernes rike / The kingdom of the Killer Whales, 13 min.
15.30 Jakta på fakta: Havbruk tekstet på engelsk 15 min
16.30 I spekkhuggernes rike / The kingdom of the Killer Whales, 13 min.
17.30 Jakta på fakta: Havbruk tekstet på engelsk 15 min



"Akvariet i Bergen – Det Nasjonale Akvariet er Norges største akvarium og en av Bergens største turistattraksjoner. Akvariet er også møteplassen for en spennende barnebursdag, selskaper og eventer. Vi lager gode opplevelser og minner for livet til både store og små, og ønsker å skape LæreLyst om livet i havet.Vi har pingviner, sjøløver, fisker, oter, tropiskavdeling mm.Akvariet har en rekke steder hvor man kan roe ned. Ta en tur til kinosalen og se en film. Besøk Spiseriet og nyt et godt måltid. Lekeplassen på taket er alltid åpen for en pause i frisk luft eller du kan roe ned med pingviner i sidesynet.Etter et besøk på Akvariet vet du garantert noe du ikke visste fra før. Og du vet det med hele kroppen – ikke bare hodet."
Adresse: Nordnesbakken 4 , Bergen 5005, NO
Telefonnummer: 55 55 71 71
on.teiravka@tsop
By: Bergen
Rute: Nordnesbakken 4
Postnummer: 5005


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-18:00
Søndag: 10:00-18:00


relaterte søk: akvariet i bergen priser, akvariet i bergen jobb, akvariet i bergen program, akvariet i bergen parkering, akvariet i bergen åpningstider, rabatt akvariet i bergen, akvariet i bergen dyr, akvariet i bergen ansatte
Anmeldelser
Her er det mye interessant å se for alle aldre. Lærerikt. Show/presentasjon med sjøløver, otere og pingviner, kino, lekeapparater, kafé, benker rundtom dersom man trenger en hvil, suvenirbutikk, parkeringshus like ved, rullestol og barnevogn vennlig. Får mye for pengene selv om det kan føles noe dyrt. Absolutt verdt et besøk
Artig for ungene, men kanskje litt oppskrytt for de voksne? Uansett, har man tid til overs kan det være verdt et besøk om man ikke har vært der før.
Artig å besøke Akvariet igjen. Eneste jeg vil sette fingeren på er dårlige parkeringsmuligheter for oss med litt større biler. Så jeg var så frekk å parkere ved Havforskningsinstituttet. 345 kr for inngang for en enslig voksen er også en litt høy pris,i mine øyne.
Var der som barn, og så klart alt virket større da. Koselig å gå rundt for å titte, og hadde trodd det var litt større enn det faktisk var.
Mye mindre enn vi trodde. Pingvinene, sjøløvene og oterene har alt for liten innhegning. Prisen for billettene er ikke verdt attraksjonene. Et pluss var at de hadde fine presentasjoner av sjøløver og mating av pingviner.
Veldig bra, litt dyrt men verdt det, og kunne vært mer komplett liste med info om de ulike artene i de forskjellige akvariene.
Så fint sted for både store og små. Vi gikk der flere timer. Trist vi ikke fikk med oss sel showet.
Bra sted også utenom sommersesong. Inkludert i bergenskortet som er rimeligere enn inngangsbilletten alene ‍ Ble sliten
Akvariet var ikke så stort, mange av monterte og akvarier var tomme. Sjøløvene var ikke å se. Inngangsprisen var stiv. Satt igjen med å være ranet. Konklusjon; Pris stod ikke i stil med opplevelsen.
Mye å se på. Artig med fisk, reptiler, krokodiller, pingviner osv. Success blandt de små.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Akvariet i Bergen med offentlig transport


Sjøfarendes aldershjem 80 meter
11
86
Nordnes skole 270 meter
11
86
Tollbodallmenningen 320 meter
11
Tollbodhopen 370 meter
BEF
Georgernes verft 420 meter
86

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler